Beklenen Oldu: S40 Java Telefonlar için İnternetten Video İzlemek Şok Şok Şok ! ! !

ya bnm 6300' da hata verrrrrrrri NETWORK SERVİCES HATASI ASLINDA TEL. DE İNTERNET PAKET. VR NİE AÇMİ

Kardeşim Acil Yardım ...
Benim telde seninkinden Nokia 2730 3G ama telefona attım bu boltu bozuk uygulama diyor açılmıyor neden böle yardım lütfennnn

--------------- Ekleme ---------------

Ordamısın kardes ?

KARDEŞ BENİM TELDE NOKIA 2730 3G AMA BENDE AÇILMIYOR YARDIIIIIIIIIIIIIIMM

GS3

Üye
Arkadaşlar ben indirdiğin rar dosyasına buraya çıkart diorum bir sürü dosya cıkıour.. ben hangisni telefonuma yükleyeceğim..Yardım ederseniz sevinirim..

wersage

Üye
BİZDE BİRSEY SANIYORDUK HHAAHA BOLTU BİLMEYENMİ KALDI AĞAKOPTUM

ARKADASLAR ESKİ WERSİON BUNLAR PUHAHA ZATEN WEB TARAYICI BU RESMİ SİTESİNDEN CİHAZINIZA UYGUN OLANI İNDİRİN DOSTLAR LİNK EMEĞE SAYGI ARKADAŞLAR

KARDESLERİM YUKARIDA VERDİĞİM LİNKTE YENİ VERSİYONLAR MEVCUT CİHAZINIZA GÖRE İNİYOR KARDESLERİM EMEGE SAYGI

emegine sağlık kardeşim çok saol

kosezade

Üye
ben yapamadım ya su bold.download dye bişi indirdim tele attım zip managere girior içğinde gif ve png gbi bişiler var

indirdim kurdum wifiden giriyorum youtube'a videoyu indiremeden izleyemiyorum ama olsun yapacak bişey yok bunada şükür tek sorunum telim wentto f7 oldugu için arama kısmına yazı yazamıyorum hep rakamlar çıkıyo yada edit deyip yazmam gerekiyo

sertekin

Üye
teşekkürler. megabayt nasıl gidiyor dostum çok gidiyormu