Beklenen Oldu: S40 Java Telefonlar için İnternetten Video İzlemek Şok Şok Şok ! ! !

Mehmet

Emekli Yönetici
İnternet paketi olanlar rahatlıkla kullanabilir paketiniz olmadan kullanmamanızi öneririm

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
800 kişi bakmış cevap sayısı çok az.. Tesüf ederim :P

Connecting diyor youtube videosu bir türlü açılmıyor arkadaşım?

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantın yavaş olduğu için olabilir diye düşünyorum..Birdaha dene bence

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
internet bağlantısından değil programa ilk girdiğinde video ayarlarını yaparsan olur

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
internet bağlantısından değil programa ilk girdiğinde video ayarlarını yaparsan olur
onu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksin

onu yaptı diye düşünmüştüm..Fakat ayarlar için bi tane test video su vardır onu izleyebiliyorsan ingilizce olarak evet i işaretleyeceksin..Birdaha ayar somayacak ve güzelce izliyeceksin
yukledım ama test vıdeosunuda izleyemedim :S

hakow

Üye
eyw Saol Çok Güzel Bir Paylaşım Olmuş....

telefona kurdum gerçekten harika bir tarayıcı bu güne kadarki gördüklerimin en iyisi. youtube videolarını açtırmayı başaramadım ama sanırım işletim sistemimin symbian OS 9.1 olmasından kaynaklanıyor. teşekkürler kolay gelsin...

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
Test aşamasını geçtiysen aşar ordan test sırasında yes i işaretliyeceksin işletim sistemiyle ilgili olduğunu düşünmüyorum nede olsa s40 gibi bier sistem bile açıyor.

eyup007

Üye
    Konu Sahibi
niye bukadar az yorum var..S40 için skyfire gibi birşey..

facebooktaki videolarıda seyredebiliyormuyuz acaba..

çok yüksek çözünürlük olan yerlerde nasıl izlneiyor emeğine sayğı saol güzel paylaşim

Samsung GT-M5650 de Çalışmıyor Verdiğin link. Ve Java uygulama deil...

sevemem

Üye
wifi den baglama oluyormu acaba