"Bekleme Modunda"

Sponsorlu Bağlantılar

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
"Bekleme Modunda"
Pil kullanımında yüzde 70 lerde olan bu şey ne işe yarıyor acaba ?

Açıklamasında "Telefon radyosu tarafından kullanılan pil" yazıyor.

Radyo falan kullandığım yok :hmmm

61semih

61semih

Üye
tahmınımce o radyo bıldıgımz fm radyo degıldır.telefonun antenınden kaynaklanan yanı şebeke yuzunden okadar şarj gıdıyordur.

nonamex

Üye
    Konu Sahibi

nonamex

Üye
    Konu Sahibi
sadece takılı oldugunda calısır dıye bır durum yok 112 yı hat takılı degılkende arıyabılyorsun değilmi

Sim kartı taktım 2G Moduna alayım o vakit, 3G şebekesi ile 2G şebekesinin kesiştiği bir yerdeyim şebeke değişimi çok oluyordu N8'de de belki o yüzden bu kadar yüksektir :hmmm

Yabancı siteleride biraz araştırdım, bir kısmı bug olduğundan bu kadar yüksek gözüktüğünü aslında öyle olmadığı falan söylemişler. Sanırım öyle birşey. Gece 10 saat kullanmadığım halde bataryanın yüzde 2 si düşmüştü sadece

61semih

61semih

Üye
vallaha 3g lı 3tane telefon degıstırdım hıcbırısınde 3gyı kullanmadıgım ıcın sureklı 3g kapalıydı bende şarj konusunda 3g baya enerjı tuketıyor,yaydıgı + radyosyanda cabası.kullanmayanlar kapamalı bence.

altay89

altay89

Üye
eğer sim kartı taktığında 3G yaptıysan telin sen sim i çıkardıktan sonra bile 3G yayını almaya devam eder çünkü acil aramalar(örn:155 112) için gereklidir:P:

fireman87

fireman87

Üye
Ayarlar - uygulama yöneticisinden gereksiz bulduğun uygulamaları kaldır. Belki radyoda bunlardan birisidir :oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt