bedava whatsapp

Sponsorlu Bağlantılar

ilhamikd

ilhamikd

Üye
    Konu Sahibi
bedava whatsapp
Bildiğiniz gibi whatsapp sadece bir yıllık bedava kullanım imkanı sunuyor peki bir sonraki yıl?
Dün itibariyle whatsappin bir açığını buldum ve bunuda en beğendiğim bu forumda paylaşıyorum
Buldum demiyelimde tesadüfen buldum desem daha yeridir. Whatsapp parasını fazlasyla hakediyor ama kredi kartimiz yok aga napalim :)

Bakın yüz de yüz olacak deyipte sizi umutlandirmak istemem ama deneyin.

Öncelikle whatsappi açık olan bir arkadasinizin telefonuna sim kartinizi koyun ama dikat edin arkadasinizn whatsaapinda çıkış yapmayin tek yapmanız gereken kartinizi onun telefonuna koymak

Şimdi hattı koydunuz telefona
Sırasıyla ayarlar hesap ve en son numarayi değiştir butonuna tıklayın eski numara yazilan yere arkadaşsınızin numarasini yeni numara yazan yere kendi numaranızı yazın ve bitti açılacak sanki yeni bir hat almışsiniz gibi varsayacak whatsapp sizi

@@DiAbLo@@

@@DiAbLo@@

Üye
Kardeşim emeğine sağlık bilgini paylaştığın için ama ben neredeyse 4 senedir kullanıyorum ve her sene böyle 1 sene kaldı filan diyordu. Hiç o bir senenin bittiğini görmedim. Belki telefon değiştirdiğim için her seferinde sıfırladı fakat ben hiç bittiğini görmedim. Ama normal whatsapp yerine Whatsapp+ öneririm kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Ali ihsan Furat

Ali ihsan Furat

Üye
Güzel taktik bende size bir taktik vereyim direk freedom ile bedavaya 5 yıllık alın veya lucky patcher ile mod uygulayım tabi rootlu telefonlarda olur bizzat kendim denedim

ilhamikd

ilhamikd

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp plus kullandım ama msjlad gec düşüyordu sildim yinede teşekkürler benimkide 2 ay önce benimki kapandı ödeme yapın dedi öyle işte dahasını bilmiyorum
Güzel taktik bende size bir taktik vereyim direk freedom ile bedavaya 5 yıllık alın veya lucky patcher ile mod uygulayım tabi rootlu telefonlarda olur bizzat kendim denedim
Telefon rootsuz :)

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
3 senedir neredeyse aralıksız kullandım 603 de hiç bittiğini görmedim :) ama eğer hesabı kapatırsa o verdiği ücretide öderim çok uçuk bir fiyat değil sonuçta :) ama yöntem doğru mantıki olarak cihaz değişiyor :)

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Valla ha 3-4 senedir o "1 sene" geçmek bilmiyor nedense :D
Paylaşım için teşekkürler denerim eğer biterse.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
Bendede 1 sene hiç bitmedi

ilhamikd

ilhamikd

Üye
    Konu Sahibi
Herkesin bilmiyormuş ya bi benimkisi kapanmiş heralde :d

kralberk13

kralberk13

Üye
benimkisi dün otomatik seneye attı tarihi :D rootla ilgisi yok bence gerçi telefon rootlu ama :D
android kullandığımız içinde ola bilir otomatik güncelleye bilir

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
benimkisi dün otomatik seneye attı tarihi :D rootla ilgisi yok bence gerçi telefon rootlu ama :D
android kullandığımız içinde ola bilir otomatik güncelleye bilir
son dediğini unut, hala kullanıyorum 603 de :oke:

serhat_002

serhat_002

Üye
bende de 3 senedir kullanıyorum ve hiç ücret ödemedim... 17 şubat 2015'te bitiyordu 17 şubat 2016'ya kadar uzatıldı güle güle kullanın die mesaj geldi :D

caps6

caps6

Üye
bende de öyle süresi bitiyor diye bildirim geliyor sonra uzatılıyor uzatmazsa başka uygulama kullanırım sorun değil

kralberk13

kralberk13

Üye
ücretli olsa nolucak ödüyceğin 3 tl bişey ondanmı kaçıcaksın :D

Gulu Gulu

Gulu Gulu

Kapalı Hesap
bence bu açık kapatılır

kralberk13

kralberk13

Üye
sıkıntı yok nasıl olsa ücret almıyo :D

ilhamikd

ilhamikd

Üye
    Konu Sahibi
3 tl olsa nolur abi kredi kartiyla odeme koymuslar nasl ödeyeceğiz :D kredi kartı yok mobil ödeme olsa daha iyi olur sonuçta parasını sonuna kadar hakediyor :D

kralberk13

kralberk13

Üye
iyiya kardeşim zaten para almıyor :D

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bir kaç yıldır kullanıyorum hiç para ödemedim süre dolduğunda kullanım hakkımı uzatıyor firma aynen devam para istese de veririm 1 lira 2 lira sakız parası

sebo7

sebo7

Üye
kontürden düşüyor diye biliyorum

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:)

Üst Alt