Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 5800 xp kullanıyorum bedava wap siteleri tavsiyeniz varmıdır ? biraz arastırdım ama denedim olmadı cogu yenilerden suan kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim.
Turkcell kullanıyorum =)
Starsley
Benim bildiğim var ama üye girişlı olduğu için söyleyemem
Silinen Üye 623746
Kapalı Hesap
boşver böyle şeyleri
Deleted.
Üye
bedava derken kontor yemeyen mi yoksa üyelik istemeyen mi??
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
kontor yemeye. üyelik olayı nedir bilmiyorum :P
Deleted.
Üye
kontor yemeyen bilmiorum üyelik istemeyen var ama bikaç tane...
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
üyelik isteyen derken nasıl olyuor o her defa köntörmü yoksa aylık felanmı aydınlatırmısın =)
pRime.
Üye
0.facebook.com dışında yok. Bu site dışındakiler kontör yer.
KaTLeDeN67
Üye
vardır illaki google de arat bulursun
Chicago Made
Üye
Benim 10 kadar bildiğim var fakat gprs bağlantı ucreti ödüyosun istediğini indirebiliyosun ücretsiz.Ama sen tamamen beleş diyorsan 0.facebook var bir tek
Deleted.
Üye
eed doru söylüyolar. Üyelik istemeyen ama kontor yiyen bi site var:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
diye...
pRime.
Üye
Bedava deyip insanların aklını karıştırmayın arkadaşlar 0.facebook dışında kontör yemeyen wap sitesi yok. Bunun dışındakilerin hepsi kontör yer ve indirmeleri de sanılanın aksine bedava değilir, indirme verisine göre extra kontör yer.
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
ben bi 0facebok birde wap.turckcelluygulamalrı biliyoırum gprs ücerit derken ne oluyor girişde bi ücret ne indirirsen indir felan mı ?
pRime.
Üye
Indirmeyle ve siteye girmeyle ücretlendirilir.
Starsley
0.facebook hariç hepsi mutlaka tl yer.
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
vallahi wapturcellden ücretsiz uygulama indiriliyor tlde gitmiyor ücretli uygulamalarıda var tabi birde su üyelik var meselesi ne oluyor ?
Starsley
Türkcelin uygulamaları beş para etmez üye olayı bedava ama üye olursan indirebilirsin bıde bedava vodafone live var.
pRime.
Üye
Aynen katılıyorum.
SmiLeToDeaD
Üye
Konu Sahibi
peki uyelıklı bi wap sitesini nazıl bulucağım tavsiye ettiğiniz varmı
turkcell uygulamalrı 5 para etmez dogru =) sahadan haric