Bedava sms yollama.Hemde çok HIZLI(ÖNİZLEMELİ)

Sponsorlu Bağlantılar

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Aveanın mesaj atma linkleri var 2 kontöre 20 mesaj atabiliyorsun..Bu sitelerin ne yapacağı belirsiz fakat başkalarının işine yarayabilir so paylaşım için tşk

Evet doğru söylüyorsun ama sonuçta bedava atmak varken kimse de 2 kontörüne kıyamıyor ki elinin altında hazır internet gibi kocaman bir deniz varken balıkları yememek kerizlik olur.:ehe

uk240181

Üye
büyüksün babaaaa... bu web sms kıtlığında büyük başarı kutlarım! :)

sonbela

sonbela

Üye
cok teselkkürler güzel paylaşım kontorum yoktu şime yarar:D

FerreT

FerreT

Üye
Evet doğru söylüyorsun ama sonuçta bedava atmak varken kimse de 2 kontörüne kıyamıyor ki elinin altında hazır internet gibi kocaman bir deniz varken balıkları yememek kerizlik olur.:ehe
Yorumlara bakılırsa milletin işine yarıyor..:pro:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Eyv Saolasın Paylaşım İçin

semam92

Üye
ya abi çok güsel ama birde yolları söyleseniz daha güsel olacak

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
ya abi çok güsel ama birde yolları söyleseniz daha güsel olacak

Öncelikle forumumuza hoşgeldin.İlk sayfada hem ben açıkladım yazılı olarak DNZ'de önizlemeli olarak açıklamış eğer bunlarda yetmezse tekrar konuşuruz.:oke:

striker_o

Üye
Son derece iyi uzun suredir kullaniyorum zaten:)

yaradilish

Üye
kardeş saol da bir sorun var dediklerini yaptım
üye oldum
sonra 2. adıma kadar tamam tıklayınca hata veriyor yandaki sayfa açılmıyor
Compose SMS-Need to verify your email address diye bir yazı yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

bir yardımcı olurmusun şimdiden teşlekürler

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
kardeş saol da bir sorun var dediklerini yaptım
üye oldum
sonra 2. adıma kadar tamam tıklayınca hata veriyor yandaki sayfa açılmıyor
Compose SMS-Need to verify your email address diye bir yazı yazıyor

--------------- Ekleme ---------------

bir yardımcı olurmusun şimdiden teşlekürler

dostum e-mail kısmını doğru yazdığından emin ol.

hakan058

hakan058

Üye
ben sms i tıklıyom ama bana böyle bi uyarı geliyo.

Our SMS server is undergoing necessary maintenance.

Our development team is working hard to get the sms back online as soon as possible.
Please check back soon, to continue enjoying this free service.

- Wadja Development Team

yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
ben sms i tıklıyom ama bana böyle bi uyarı geliyo.

Our SMS server is undergoing necessary maintenance.

Our development team is working hard to get the sms back online as soon as possible.
Please check back soon, to continue enjoying this free service.

- Wadja Development Team

yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler

Dostum daha dün mesaj attım siteden.O olay bugün olmuş.Diyorki;

Sms servisimiz gerekli bakımı yapılıyor.Bu bölümle çalışan arkadaşlar online sms servisini geri getirmek için elinden geldiğince sıkı çalışıyorlar.Lütfen daha sonra bir daha deneyin,bu ücretsiz servise devam etmek için.

BEN BU SERVİS TEKRAR GELDİĞİ ZAMAN GENE BU YERDEN BİLDİRİRİM.UZUN BİR BAKIM OLACAĞINI SANMAM.:oke:

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
paylasımın ıcın sagol

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar dediğim gibi fazla bir bakım sürmedi.Sadece 1 gün servisdışı kaldı.Tekrar mesajlarınızı atabilirsiniz.Bir problem olursa elimden geldiğince yardımcı olurum.Kolay Gelsin!!

bora006

bora006

Üye
abi mesajı attım 1 dakika sonra öbür telefonuma geldi hari bişey yaw çok teşekkürler inşallah sınırlı falan değildir örneğin 5 mesaj fallan sınırı yoktur umarım :D

azomania

azomania

Üye
    Konu Sahibi
abi mesajı attım 1 dakika sonra öbür telefonuma geldi hari bişey yaw çok teşekkürler inşallah sınırlı falan değildir örneğin 5 mesaj fallan sınırı yoktur umarım :D

Dostum var günde belli mesaj sınırı ama onuda hallederiz bu site IP tanıma üzerine olduğu için IP değiştirme ile halledebiliyoruz.Nasıl yapılır diye kulaklarıma bir ses geliyor.Basit yoldan anlatayım:

İster programla ister el ile ayarlayınız hiç farketmez.Mesela benim kullandığım ProxySwitcherStandart diye bir program var onu indirin kurun.Zaten program size ne yapmanız gerektiğini anlatıyor.Extra bir problem çıkarsa yardımcı olurum.
El ilede bu sitedeki IP adreslerini Internet Explorer sayfasından Araçlar-Internet Seçenekleri-Bağlantılar-Yerel Ağ Bağlantıları-Proxy Sunucusu olan bölüme gelin.İlk kutucuğu işaretleyin,ve oraya yazın.Daha sonra Internet Explorer sayfasını kapatıp açın.

Tekrardan söylüyorum bunları yapamazsanız sorunu bildiriniz.Kolay gelsin.

bora006

bora006

Üye

osman4212

Üye
süpersin çok saol kardeş

Üst Alt