Bedava GPRS'e bağlanma ve resimli anlatım..Nokia 6630 Da Denendii...Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

badboydm

badboydm

Üye
telefona napcaz arkadaşlar

mahir1234

Üye
modem kablosuz mu alacak

--------------- Ekleme ---------------

sakın programı yüklemeyin pc çöküyo ben w7 kullanıyorm çöktü

Kurtsalim

Kurtsalim

Üye
Telefonda bir işlem yapılıcakmı

HAYAT MEZUNU

Üye
Peki bu işlem pardus 2009 dada çalışıyormu...?

--------------- Ekleme ---------------

Peki bu işlem pardus 2009 dada çalışıyormu...?

sebo588

Üye
Teşekurleeeer

----------Eklendi @ 19:27:37 ---------- Yazıldı @ 19:26:07 ----------

Selamlarrrgjmwt

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
tşkler Faydalı :)

handci04

handci04

Üye
arkadaslar 1 haftalık ugrasım sonucunda bluetooth ile adsl üzerinden beleş gprs e baglanma olayını çozuldu.kolay anlasılması için resımlı anlatım yaptım 6630 telefonumda denedım %100 calısıyor obur telefonlarda denenmemıstır.baska marka telefon kullananlar bir denesın derım.sonucta denemekte fayda var. yorumlarınıızı esirgemeyin lütfen...çunku çok önemli görüşleriniz... mehmetberksan99 ilk once bu ayarları yapın 1-)bılgısayarlarınızdan bluetooht u mesgul edecek baglantıları kaldırın(ornegın:nokia pc suit ler) 2-) telefonunuzun menu-ayarlarbaglantı-erisim noktası bu kısımdakı butun yazıları silin(ornegin:turkcel wap,telsım wap) 3-)syımbyan desteklemeyen telefonlarda olmuyor ilk once driverimizi bilgisayarımıza kuralım Burdan indirin driveri Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 798x496 Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 799x507 Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 786x466 (Ç)alıntı
yaw teli b.toothla pc ye bağla pc suiteyi aç nete bağlan de tamamdır niye bu kadar uzattın

Üst Alt