recepali
Üye
Bedava GPRS'e bağlanma ve resimli anlatım..Nokia 6630 Da Denendii...Çalışıyor
arkadaslar 1 haftalık ugrasım sonucunda bluetooth ile adsl üzerinden beleş gprs e baglanma olayını çozuldu.kolay anlasılması için resımlı anlatım yaptım 6630 telefonumda denedım %100 calısıyor obur telefonlarda denenmemıstır.baska marka telefon kullananlar bir denesın derım.sonucta denemekte fayda var.
yorumlarınıızı esirgemeyin lütfen...çunku çok önemli görüşleriniz...
mehmetberksan99
ilk once bu ayarları yapın
1-)bılgısayarlarınızdan bluetooht u mesgul edecek baglantıları kaldırın(ornegın:nokia pc suit ler)
2-) telefonunuzun menu-ayarlarbaglantı-erisim noktası bu kısımdakı butun yazıları silin(ornegin:turkcel wap,telsım wap)
3-)syımbyan desteklemeyen telefonlarda olmuyor
ilk once driverimizi bilgisayarımıza kuralım
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 798x496
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 799x507
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 786x466
(Ç)alıntı
yorumlarınıızı esirgemeyin lütfen...çunku çok önemli görüşleriniz...
mehmetberksan99
ilk once bu ayarları yapın
1-)bılgısayarlarınızdan bluetooht u mesgul edecek baglantıları kaldırın(ornegın:nokia pc suit ler)
2-) telefonunuzun menu-ayarlarbaglantı-erisim noktası bu kısımdakı butun yazıları silin(ornegin:turkcel wap,telsım wap)
3-)syımbyan desteklemeyen telefonlarda olmuyor
ilk once driverimizi bilgisayarımıza kuralım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan indirin driveriBu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 798x496
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 799x507
Bu resım kucultulmustur.Gercek boyuta donmek ıcın tıklayın.Orjınal boyut 786x466
(Ç)alıntı