Bedava GPRS'e bağlanma ve resimli anlatım..Nokia 6630 Da Denendii...Çalışıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Cihangir!

Üye
bu şekilde wireless modememi bağlanıyorsun ?

zahid12

zahid12

Üye
anlatım mükemmel bravo yararlı bilgi teşekkürler

anochronox

Üye
yok bu da olmadı başka bişeyler deniyorum olunca yazarım

M3L!H

M3L!H

Üye
Teşekkürler baya emek vermişsin saol bilgiler için :)

yusufkrgz

Üye
arkadaslar sizi bilmem ama bnim antivirüs trojan buldu ben bunu yapmaya calisiyorum her yerde arastirdim bu kadar kisasini burda gördüm.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Güzel konu.:spr

cimbomk

sağol

Antikcep

Üye
Açıklama güzel. Pratikte denemek lazım. En kısa zamanda deneyeğim, sonucu burda yazacağım ;)

mehmet1.

mehmet1.

Üye
yav arkadaş telefonda ne yaptığınıda resimli göstersen ben yaptım olmadı telefonda nasıl yaoıyoruz

mehmet1.

mehmet1.

Üye
lütfen biri şunun telefonda nasıl yapıldığını göstersin arkadaşlar benim tel. 6630 ama ben yapamadım lütfen resimle gösterin

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
symbianla ne alakası ver ki gprs ile bağlanmanın

carandiru

carandiru

Üye
valla kardeş emeğine sağlık keşke s60 destekli telimi değiştirmeseydim diyorum şimdi :agla

mehmet1.

mehmet1.

Üye
yav arkadaşlar 10 kele sorduk şunu biri resimli göstersin telefonda ne yapacağız

ediesel

Üye
Dostum bu beleş gprs değil ki bu senin anlattığın bilgisayardaki internet bağlantısını bluetooth yoluyla cep telefonuna aktarılması. Yani bunun ceptelefonundaki gprs ile uzaktan yakından hiçbir alakası yok. Sen sadece cep telefonunda evdeki adsl hattından faydalanıyorsun. o kadar yanlış bilgilendirme yapılmasın lütfen

mehmet1.

mehmet1.

Üye
:sn: biliyorum evdeki adsl hatının kullanıldığını ben diyorumki bilgisayarda bütün ayrları yaptım telefonda ne yapacağız diye sordum resimli gösteren olursa sevinirim dedim..!

dexter0505

Üye
ben bununla cepten mi int e girecem yoksa gprs kullanıp bilgisayardan mı giricem :D

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
telefonda ne tür bir ayar yapacagımzı hiç söyleden konu açılmış ilgi alaka yok konuyo

mehmet1.

mehmet1.

Üye
Ya arkadaşlar ne kadar duyarsızsınız telefonda ne yapacağız diye sorduk bi söyleseniz bişeymi olur yani..........:)

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Tl inizde Wi-fi niz varsa değmez uğraşmayın..

kavrama

kavrama

Üye
Arkadaşlar konuyu açan arkadaş sanırım teşekkür mesajı vs alıp derece yükseltmek için böyle boş beleş bir konu açmış. Gördüğünüz gibi hiç bir soruya cevap vermiyor ilgilenmiyor bile kendi açtığı konuyla. Ama malesef burada anlatılan şeyi yapmadığı halde ne olduğunu bile bilmediği halde ''çok faydalı anlatım, Harika, Mükemmel anlatmışsın'' gibi garip cevaplar yazan arkadaşlarda var aramızda. Burada anlatılan şeyi denemenin bile anlamı yok çünkü ancak cep telefonu modem olarak bilgisayara tanıtılabilir ve gprs bağlantısını bilgisayara aktarabilirsiniz, bilginize........

Üst Alt