Beats'lerimi yenilemeli miyim sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Solo sevmiyorum ben benim kafaya oturmuyor :D studio al

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Fark tabiki var ama o fark o para etmiyor.
80 liralik Cx 200 kullandigim en iyi kulaklik bence.Saglamlik cok iyi degil iyi degil derken ses sistemine baglamistim yogun olarak empedans uyusmazligindan olacak seslerde cizirti yapmaya baslamisti bu dayaniklik degil ürünün teknigiyle alakali.Yani Urbeats in empedansi 16 18 ohm falansa ayni sorun onda da olur.Paranizin kiymetini bilin aileleriniz o paralari kolay kazanmiyor ekmek parasi bulamayip ailesi icin kara kara düsünenler var.
Bunlar firmalarin elit kesime oynama numaralari.

• Beğen
Tepkiler: abandonware
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Fark tabiki var ama o fark o para etmiyor.
80 liralik Cx 200 kullandigim en iyi kulaklik bence.Saglamlik cok iyi degil iyi degil derken ses sistemine baglamistim yogun olarak empedans uyusmazligindan olacak seslerde cizirti yapmaya baslamisti bu dayaniklik degil ürünün teknigiyle alakali.Yani Urbeats in empedansi 16 18 ohm falansa ayni sorun onda da olur.Paranizin kiymetini bilin aileleriniz o paralari kolay kazanmiyor ekmek parasi bulamayip ailesi icin kara kara düsünenler var.
Bunlar firmalarin elit kesime oynama numaralari.
Kapitalist mantık. Ürün değil marka satışı. 2-3 yıl evvel beats kulakliklarimi satın aldıktan sonra farkettim bende.

Su an için, elimdeki beatslerin suyunu çıkarana kadar devam etme kararı aldım. Beatsler öldükten sonra Sony MDR-v55 gibi bir kulaklık alırım galiba.

• Beğen
Tepkiler: El~PisToLeRo
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sendeki solo hd mi, solo 2 mi yoksa normal solo mu
Bende beats yok ne yazık ki :D kiyamiyorum mağazada denedim sony ile yakın ses kaliteleri ama işte b'si var :D ve tasarımları harbi harbi güzel. Bende sony var ama yurt dışına çıkarsam studio almak istiyorum.

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bende beats yok ne yazık ki :D kiyamiyorum mağazada denedim sony ile yakın ses kaliteleri ama işte b'si var :D ve tasarımları harbi harbi güzel. Bende sony var ama yurt dışına çıkarsam studio almak istiyorum.
Yurt dışında da $300 yani cok ta ucuz değil :D

Serhan

Serhan

Üye
Bende o kadar para vermem asla kuzenim kullanmayınca bana verdi :ehe

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Serhan

Serhan

Üye
yenile gitsin ya

• Beğen