Beats'lerimi yenilemeli miyim sizce?

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Beats'lerimi yenilemeli miyim sizce?
2012'nin 4. çeyreğinde teknosadan aldığım urBeats kulakliklarim sanki emekliye ayrılmak üzere. Yani, hala daha tertemiz yeni güzel fakat artık (zannedersem) yoğun bass'den dolayı ses kalitesini yitirmeye başladı gibi. Sizce yeni bir Beats satın almak için 700 lira bütçe ayırmalı mi? Altın rengi solo 2 ler beni benden alıyorda[emoji18]

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
Kulaklığa okadar para vermem şahsen.Ne kadar müzik ve bass düşkünü olsamda ;)

• Beğen
Tepkiler: abandonware
Serhan

Serhan

Üye
Bende siyah solo var :D

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklığa okadar para vermem şahsen.Ne kadar müzik ve bass düşkünü olsamda ;)
Ben eşyasıni temiz kullanan biriyim. Pahalı alırım, marka alırım, uzun yıllar boyu kullanırım. Birçok arkadaşım pahalı bir şeyler satın aldıktan sonra beni eleştirir fakat uzun yıllar sonra aldığım şeyi iyi kullandığım için de tebrik ederler. İsin en garibi, bunca logoyu üstümde görünce beni de zengin sanarlar (oysa haftalik/aylik harçlığa gerek duymayan ve sadece bayramliklariyla geçinen biriyim ben.) Mesela su an üstümdeki nike tshirt e 80 lira vermiştim fakat 5 yıldır giyiyorum, su an kolumdaki seiko saate 500 lira vermiştim 3 yılını tamamlamak üzere Allah nazardan saklasin sadece birkaç çiziği var. Saatimin pahalı olduğunu farkedip bir kol saatine bu kadar para vermemi eleştiren bir arkadaş vardı okulda, kendisi her ay başı saat satın alırdı yok kaybettim yok bozuldu falan.. 1 yıl boyunca arkadaşin kolunda 10 farklı saat görünce kendisine durumu açıklayıp selam caktindan sonra kizarmisti.

Hatta hiç unutmuyorum, kullandığım uclu kalemi 25 liraya 9. Sınıfın ilk dönemi almıştım (bkz: faber castell tk fine vario l) arkadaşlar kizmislardi, ya kaleme o kadar para mi verilir falan... Şimdi ise üniversiteye başlıyorum, kalem hala kalem kutumda ve tıkır tıkır da çalışmakta. Bu güne kadar da farklı kalem kullanmadim hep onu kullandım. Bunu bana diyen arkadaslarimda bu 4 yıl boyunca en az 50 kalem satın aldilar ve üstüne de benim yaşadığım konforu tadamadilar.

Burada lafım sana değil, ben sadece esyasinin hakkını veren biri olarak bir kulaklığa 700 lira vermeye de çekinmeyen biriyim. Çünkü biliyorum ki istemediğim bir aksilik olmazsa 4-5 yıl rahat gidecek.

... ve buna değer.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2393093, DeV/AsA ve Karavelaa

Karavelaa

Üye
Ben eşyasıni temiz kullanan biriyim. Pahalı alırım, marka alırım, uzun yıllar boyu kullanırım. Birçok arkadaşım pahalı bir şeyler satın aldıktan sonra beni eleştirir fakat uzun yıllar sonra aldığım şeyi iyi kullandığım için de tebrik ederler. İsin en garibi, bunca logoyu üstümde görünce beni de zengin sanarlar (oysa haftalik/aylik harçlığa gerek duymayan ve sadece bayramliklariyla geçinen biriyim ben.) Mesela su an üstümdeki nike tshirt e 80 lira vermiştim fakat 5 yıldır giyiyorum, su an kolumdaki seiko saate 500 lira vermiştim 3 yılını tamamlamak üzere Allah nazardan saklasin sadece birkaç çiziği var. Saatimin pahalı olduğunu farkedip bir kol saatine bu kadar para vermemi eleştiren bir arkadaş vardı okulda, kendisi her ay başı saat satın alırdı yok kaybettim yok bozuldu falan.. 1 yıl boyunca arkadaşin kolunda 10 farklı saat görünce kendisine durumu açıklayıp selam caktindan sonra kizarmisti.

Hatta hiç unutmuyorum, kullandığım uclu kalemi 25 liraya 9. Sınıfın ilk dönemi almıştım (bkz: faber castell tk fine vario l) arkadaşlar kizmislardi, ya kaleme o kadar para mi verilir falan... Şimdi ise üniversiteye başlıyorum, kalem hala kalem kutumda ve tıkır tıkır da çalışmakta. Bu güne kadar da farklı kalem kullanmadim hep onu kullandım. Bunu bana diyen arkadaslarimda bu 4 yıl boyunca en az 50 kalem satın aldilar ve üstüne de benim yaşadığım konforu tadamadilar.

Burada lafım sana değil, ben sadece esyasinin hakkını veren biri olarak bir kulaklığa 700 lira vermeye de çekinmeyen biriyim. Çünkü biliyorum ki istemediğim bir aksilik olmazsa 4-5 yıl rahat gidecek.

... ve buna değer.
Tamamen doğru söylemissin.Bende bir eşyayı sonuna kadar düzgün kullanan biriyim.Ama ben çok olsun model olsun fikrinin öncülerindenim: ehe:ehe:ehe

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Geçen Mediamarkt'ta taktım bi tanesini böyle bi ses kalitesi yok cidden
Marka diye alıyorlar diyorlar bazıları ama cidden fark var diğerlerine göre

• Beğen
Serhan

Serhan

Üye
Ben de 5 yıldır Grip kullanıyorum aynen dediüin gibi :D

... ve buna değer.

• Beğen
abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Geçen Mediamarkt'ta taktım bi tanesini böyle bi ses kalitesi yok cidden
Marka diye alıyorlar diyorlar bazıları ama cidden fark var diğerlerine göre
urBeats te de dediğin gibi muazzam bir ses kalitesi, bir fark görememiş olmak beni dusundurmuyor da değil açıkçası :hmmm ama poweramp gibi uygulamalar eşliğinde harika performans sunmuyor da değil

Türe

Türe

Üye
Yalıtımı ve bass kalitesi efsane. :hmmm

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Yalıtımı ve bass kalitesi efsane. :hmmm
Yalıtımi gerçekten iyi. Bendeki urbeats'lerde bile kulaklık takiliyken müzik calmasa dahi disarinin sesini duyamiyorum. :hmmm bide son zamanlarda pop/club müziği bırakıp rock/metal müziğe merak saldım. Bu da kafama takılıyor nedense.. sırf bunun için almayayimmi diyorum :hmmm

0MG90

0MG90

Üye
urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/orjinal-kutuda-acilmamis-beats-studio-kulaklik-178608111
Niye sadece linkli mesaj atılmıyor ki

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/orjinal-kutuda-acilmamis-beats-studio-kulaklik-178608111
Niye sadece linkli mesaj atılmıyor ki
Alırsam d&r veya apple store dan alırım. Gitti gidiyor, sanal pazar vs. gibi yerlerdekilerin orijinal olmama ihtimali %95

KRİMİNOLOJİ

KRİMİNOLOJİ

Üye
yenilemelisin

abandonware

abandonware

Üye
    Konu Sahibi
Bi hesap yaptım; 4 yıl boyunca her gün 1 saat müzik dinlesem, dinlediğim her müzik 4 dakika olsa ve beatslerede 700 lira versem bana bir muzik dinlemenin maliyeti 1 lira 90 kuruş olacak. Koca para. Değmez. iTunesdan muzik satin alsam daha ucuz vay anasini. Degistirmeyecem. Belki Sony MDR v55 falan alırım. Değil mi?

Son düzenleme:
Baydırman

Baydırman

Moderator
Pahali :no:

• Beğen
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ucmayalim gencler.50 liralik kulaklikla 700 liralik kulaklik arasinda o paraya degecek ne saglamlik ne de kalite farki var.