her zamanki yüklemeyi yapıyordum tabi uzun yıllar kullanmamıştım birden aklıma geldi başka bi müzik indirme programına dönüştüUygulama kurulurken next next next okumayip geçme. O kısımlarda bazen uygulama yükleme izni istiyor.
o ayu zamanında müzik arşivi oluşturttu bana , kıraç ve fundanın gölgeler programının müzikleri şimdi yok varsa da birkaç bölümdür , bir değil bin yedek almalı insanVideo müzik indirme yazılımıdır ama hiç sevemedim o ayuyu![]()
Bearshareye ne oldu kurdum saçma bişey çıktı inş benim bilgisayardan kaynaklıdır 😔😔😔😔😔😔
Dün symbiandan girdiğim için konuyu göremedim (yeni emoji kullanınca symbianda konu görünmüyor) sadece başlığa cevap yazdım.o ayu zamanında müzik arşivi oluşturttu bana , kıraç ve fundanın gölgeler programının müzikleri şimdi yok varsa da birkaç bölümdür , bir değil bin yedek almalı insan
bana göre en iyi müzik indirme programıydı o dönemlerde , youtube ve forumlarda olmayan şarkıları indirirdimMaziye gittim. Ne şarkılar indirirdik bununla.
evet web sitesi de yokBu yazılımın 2015-16 gibi desteği bitti diye biliyorum, web sitesi bile yok ama bilgisayarın tarihini 5 yıl geri alıp dene muhtemelen yine olmayacaktır.
BearShare Ultra Accelerator diye bir zımbırtı var ama pek güvenmiyorum. Ağ bağlantılarında ve ülkemiz üzerinde bazı bağlantılar çalışmıyor olabilir.
Üzülmeyin, belki alternatif bir uygulama bulunur. Şunu bir denediniz mi ? Tıkla:demekki kapanmış herkese teşekkür ederim konu da kapanmıştır öyleyse 😔😔😔😔
amacım gölgeleri tekrar toparlamaktı bearsharede fulldu , aresi de denerim bakalım neler varmış aresteÜzülmeyin, belki alternatif bir uygulama bulunur. Şunu bir denediniz mi ? Tıkla:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Songr adlı bir ufak program var, çalışıyorsa onada bakın iyi buluyordu.amacım gölgeleri tekrar toparlamaktı bearsharede fulldu , aresi de denerim bakalım neler varmış areste
Songr adlı bir ufak program var, çalışıyorsa onada bakın iyi buluyordu.
Ares olmadı dosya aranıyorda kalıyor , neyse ayu olmazsa olmazÜzülmeyin, belki alternatif bir uygulama bulunur. Şunu bir denediniz mi ? Tıkla:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ne varsa ayuda varLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu da ücretli çıktı
Mesaj birleştirildi:
Ares olmadı dosya aranıyorda kalıyor , neyse ayu olmazsa olmaz
çözersin umarım.