Bearshare ??????

Sponsorlu Bağlantılar

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Bearshare ??????
Bearshareye ne oldu kurdum saçma bişey çıktı inş benim bilgisayardan kaynaklıdır 😔😔😔😔😔😔

• Düşünceli
Tepkiler: MAERKEK

ömer talat katı

ömer talat katı

Moderator
Uygulama kurulurken next next next okumayip geçme. O kısımlarda bazen uygulama yükleme izni istiyor.

PALA.

PALA.

Üye
Video müzik indirme yazılımıdır ama hiç sevemedim o ayuyu :)

• Beğen
R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Uygulama kurulurken next next next okumayip geçme. O kısımlarda bazen uygulama yükleme izni istiyor.
her zamanki yüklemeyi yapıyordum tabi uzun yıllar kullanmamıştım birden aklıma geldi başka bi müzik indirme programına dönüştü
Mesaj birleştirildi:

Video müzik indirme yazılımıdır ama hiç sevemedim o ayuyu :)
o ayu zamanında müzik arşivi oluşturttu bana , kıraç ve fundanın gölgeler programının müzikleri şimdi yok varsa da birkaç bölümdür , bir değil bin yedek almalı insan

PALA.

PALA.

Üye
Bearshareye ne oldu kurdum saçma bişey çıktı inş benim bilgisayardan kaynaklıdır 😔😔😔😔😔😔
o ayu zamanında müzik arşivi oluşturttu bana , kıraç ve fundanın gölgeler programının müzikleri şimdi yok varsa da birkaç bölümdür , bir değil bin yedek almalı insan
Dün symbiandan girdiğim için konuyu göremedim (yeni emoji kullanınca symbianda konu görünmüyor) sadece başlığa cevap yazdım.
Gölgeler serisini bende dinliyorum. Youtube üzerinde bolca video var...

Bende bir dönem songr adlı yazılımı kullanmıştım ama sıkıntı çıkınca bırakmıştım.
Ayu şirin program ama çalışmasını pek beğenmedim. Ancak sizin sorun nedir ? Ekran alıntısı felan detaylı bilgi paylaşırsanız, yardımcı olabiliriz.
Yazılımın desteği bitmiş olabilir. Yada antivirüs kalkanlarına takılıyor olabilir, sonuçta bunlar güvenlik duvarı ve P2P bağlantı üzerinden çalışır.

Son düzenleme:
R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
1) programı yüklerim ekran görüntüsünü eklerim , başka bi müzik programı çıkıyor bide bi ara kuruldu gibi oldu bağlanmıyordu neyse akşam kurar sonucu yazarım ,
2) ayuda yok yoktu 2006dan 2012ye kadar kesintisiz kullandım , youtubedeki gölgeler yüzde elli bile değil forumlarda ekmek peynir gibiydi bir zamanlar gölgeler

• Beğen
PALA.

PALA.

Üye
Arka planda çalışan başka bir şeyde sıkıntı çıkartıyor olabilir. Görev yöneticisinden de görüntü atın tabi çalışıyorsa yazılım.

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi

Mesaj birleştirildi:

alttan üste doğru resimler

MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Maziye gittim. Ne şarkılar indirirdik bununla.

• Beğen
Tepkiler: R.BEDRAN
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
BearShare kapanali yıllar oldu.

• Beğen
Tepkiler: R.BEDRAN
PALA.

PALA.

Üye
Bu yazılımın 2015-16 gibi desteği bitti diye biliyorum, web sitesi bile yok ama bilgisayarın tarihini 5 yıl geri alıp dene muhtemelen yine olmayacaktır.
BearShare Ultra Accelerator diye bir zımbırtı var ama pek güvenmiyorum. Ağ bağlantılarında ve ülkemiz üzerinde bazı bağlantılar çalışmıyor olabilir.

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Maziye gittim. Ne şarkılar indirirdik bununla.
bana göre en iyi müzik indirme programıydı o dönemlerde , youtube ve forumlarda olmayan şarkıları indirirdim
Mesaj birleştirildi:

Bu yazılımın 2015-16 gibi desteği bitti diye biliyorum, web sitesi bile yok ama bilgisayarın tarihini 5 yıl geri alıp dene muhtemelen yine olmayacaktır.
BearShare Ultra Accelerator diye bir zımbırtı var ama pek güvenmiyorum. Ağ bağlantılarında ve ülkemiz üzerinde bazı bağlantılar çalışmıyor olabilir.
evet web sitesi de yok
Mesaj birleştirildi:

demekki kapanmış herkese teşekkür ederim konu da kapanmıştır öyleyse 😔😔😔😔

• Beğen
Tepkiler: PALA. ve MAERKEK
PALA.

PALA.

Üye
demekki kapanmış herkese teşekkür ederim konu da kapanmıştır öyleyse 😔😔😔😔
Üzülmeyin, belki alternatif bir uygulama bulunur. Şunu bir denediniz mi ? Tıkla:

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Üzülmeyin, belki alternatif bir uygulama bulunur. Şunu bir denediniz mi ? Tıkla:
amacım gölgeleri tekrar toparlamaktı bearsharede fulldu , aresi de denerim bakalım neler varmış areste

PALA.

PALA.

Üye
amacım gölgeleri tekrar toparlamaktı bearsharede fulldu , aresi de denerim bakalım neler varmış areste
Songr adlı bir ufak program var, çalışıyorsa onada bakın iyi buluyordu.

R.BEDRAN

R.BEDRAN

Üye
    Konu Sahibi
Songr adlı bir ufak program var, çalışıyorsa onada bakın iyi buluyordu.

bu da ücretli çıktı
Mesaj birleştirildi:

Ares olmadı dosya aranıyorda kalıyor , neyse ayu olmazsa olmaz

Son düzenleme:
PALA.

PALA.

Üye

bu da ücretli çıktı
Mesaj birleştirildi:

Ares olmadı dosya aranıyorda kalıyor , neyse ayu olmazsa olmaz
Ne varsa ayuda var :) çözersin umarım.

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK ve R.BEDRAN