bcontrol12 uzaktan kumanda ücretsiz acele edin!!

Sponsorlu Bağlantılar

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Eğer hiçbir değişiklik yapmadıysanız orada bluetooth değil wifi link active yazması lazım yazdıına göre blututlada olur birde onla deneyin biz hiçbir değişiklik yapmadık ip ve port nosunu girdik sorunsuz çalıştı.Son birşey daha program wifiyi kendisi otomatik açmaz wifiyi açtıınızdan emin olun.
 


gangalar

gangalar

Üye
uygulaman doğru orada verilen ip tekrar kontrol et ve pc kurmuş oldugun programda butonların ikiside yani wifi bluotut ikiside active olacak

--------------- Ekleme ---------------

toggle wifi link active yazacak toggle bluetooth link active yazacak ve üzrindeki ip adresini telefon programındaki kısma yaz noktaları ve numaraları doğru şekilde yazarsan olur diye düşünüyorum eger olmazsa uygulamayı sitede paylaş ekran resmini birde öyle bakalım
 
kinger1905

kinger1905

Üye
vay beeee helal olsun cok saol ustad mukemmel
 

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim..Böyle hit uygulama ve oyunları haberdar edersek waveden daha iyi şekilde faydalanabiliriz.Yoksa ya paralı oluyor ya da kaldırılabiliyor..bkz===>NFS Shift:ehe
 

zalbarcan

Üye
çok basit bi olay ve mükemmel bi olay hakikaten şaşkın kaldım bunu yapına mükemmel bir olay olmuş artık daha seviyorum telefonumu :)
 

kulipri0505

Üye
ya pc ye hiç bir proğram kurmamıza gerek yok mu sadece wave imize bu proğramı kurunca tmam mı kablosuz modem varsa ? ?
 

zalbarcan

Üye
ya pc ye hiç bir proğram kurmamıza gerek yok mu sadece wave imize bu proğramı kurunca tmam mı kablosuz modem varsa ? ?


Bu linkteki 500 kb lık programı Bilgisayarına kur çok basit bi prg orada sana verilen ip yi telefonuna gir yani telefonunda bcontrol programına gir ve orada ayarlar kısmına ver ;)
Resimdeki gibi '' Program ip yi otomatik verir zaten ''

 

timuwave

Üye
herşeyi yaptım ama olmadı şimdi pc ve tefondaki programları kaldırdım tekrar deneyecem bakalım
 

s-hd

Üye
geçenlerde bunu yazan kişiye e-mail attım wave 525 ede yazacakmısın diye.oda ödeme alınca tüm multitouch lara yapacağını söyledi.n8,milestone,wave serisi v.b. benim burada aklıma bişey takıldı.tüm multitouchlar diyor ama wave 525 te multitouch sadece zoom için kullanılıyor.sizce wave 525 için yapılabilirmi ?
 
lenfomania

lenfomania

Üye
çok teşekkür ederim bu programı tanıtana emeklerine sağlık. ben de kurdum ve sorunsuz çalışıyor. tabi sistemi de tanıtayım ki bu program hangi işletim sistemiyle çalışıyor bilinsin:

Cihaz: HP Pavilion DV6 15.6''
OS: Windows 7 Home Pre.

Telefon: Wave S8500

herkese iyi forumlar:)
 

senam38

Üye
mukemmel olmus arkadaslar ya bu uygulamayi iphone degismem bunu diyorum size ve suan telefonun klavyesinden yaziyorum deli birsey bayildim
 

timuwave

Üye
arkadaşlar ilk denediğimde olmadı programları kaldırdım tekrar kurdum yine aynı acaba modemden WAP veya WPA ayarlarındanmı programı acınca alttakı mesajı veriyor aşağıda bulunan ıp 192.168.2.3 giriyorum telefona test kontrol diyorum ama herhangi bir hareket yok en altında COM 4 diyor onumu bir yere girmemizmi gerekiyor ben nerde yanliş yapıyorum bütün ayayları yazabilirmisiniz lütfen şimdiden teşekkürler.

******** bControl agent is listening to WiFi ********
Enter the following address in "bControl WiFi net address" field:
192.168.2.3
Network port is 26001. Enter this port number in "bControl WiFi net port" field, if it isn't already written there.

******** bControl Bluetooth link is active ********
Listening to port COM4 ...
 

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Mesajında yazdığın 192.168.2.3 ve 26001 numaralarını telefona kurduğun bcontrol programını açıp oraya gireceksin işlem tamam birdaha hiçbişe yapmaya gerek yok.Yinede çalışmazsa wifiyi açmamış olabilirsiniz unutmayın program wifiyi otomatik açmıyor kendiniz açıp öyle girin programa.
 
hayatperest

hayatperest

Üye
daha iki hafta önce kablosuz klavye mause aldım masaüstü pc ye. boşa gitti benim 60tl :(
mükemmel ötesi bişey bu. az önce yeni çıkan hot pursit i indirip oynadım. farklı bir duygu oldu :D
 
mavrick

mavrick

Üye
arkadaslar bendede olmadı ip yi yazıyorum sonra test connectiona basıyorum sonra baglantı şekli çıkıyor 15-20 saniye program donuyor ve olmuyo ,bu olayı deneyen arkadaşlar video cekip paylaşabilirlermi bana çok lazım bu program
 

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Ya belki test mode olayı sorunludur ne basıyonuzki sizde ona:) ben test mode falan tıklamadım direk mouse klavye olayına girin işte.Yapamayanların sorunu bence wifi yani pcnizi telin wifisine tanıtmadınız bence.
 

s-hd

Üye
arkadaşlar bana bu programın yüklenmiş haldeki dosyaları lazım(spoof için) upload eden olursa çok iyi olur.lütfen ...
 

matrax-0052

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım zaten ücretsiz spoof yapmaya ne gerek varki eğer çalıştıramadıınızdan istiyorsanız yine çalışmayacaktır başka bi yerde hata yapıyosunuzdur.
 

fbchamp

Üye
teşekkürler
 

s-hd

Üye
Arkadaşım zaten ücretsiz spoof yapmaya ne gerek varki eğer çalıştıramadıınızdan istiyorsanız yine çalışmayacaktır başka bi yerde hata yapıyosunuzdur.
programı devc++ kullanarak wave 525 e uygun hale getirmeye çalışıyorum.normal dosyasına yaptım ama kies telefonu görmediği için uygulayamadım.onun için istiyorum.ne kadar başarılı olurum o tartışılır tabii
 


Üst Alt