Abi şöyle söyleyim, abimde Galaxy S var bu yüzden sürekli test etme şansı buluyorum. Evet yapabildiği bi çok şeyi ben C7'mde yapabiliyorum. Ama al bi kullan hangisinde yapmak istersin sorusu sana bi sorulsun. : ) Sonuçta eğer akıllı telefon kavramından söz ediyorsak, performans ve çabukluk en önemli kavramların başında gelmeli. Uygulama ağına hiç değinmiyorum farkındaysan. : )
şimdiden hayırlı olsun..bilmediğim için flash konusuna girmek istemiyorum.. telefonun yurtdışı cıkıslı oldugu için belle güncellemesi bana orjinal haliyle biraz daha erken gelcek
dostum electroworlde gidip bakabilirsin ayrıca da N8'in altın olmasına gerek yok cıktıgında da C7'den pahalıydı simdide pahalı sascak bsey yok yani bunda
şimdiden hayırlı olsun..bilmediğim için flash konusuna girmek istemiyorum.. telefonun yurtdışı cıkıslı oldugu için belle güncellemesi bana orjinal haliyle biraz daha erken gelcek
Sağolasın, ne kadar iyileşirse iyileşsin. Sonuçta farkındaysan Nokia bile symbianın yetersizliğini kabullenip 2016'dan sonra desteklenmeyeceğini duyurdu ; )
dostum electroworlde gidip bakabilirsin ayrıca da N8'in altın olmasına gerek yok cıktıgında da C7'den pahalıydı simdide pahalı sascak bsey yok yani bunda
o da dogru da işte fiyat ortada yapcak bsey yok...dedigimiz gibi daha cok satılan cihaz daha pahalı olmustur her zaman..demek ki N8 türkiyede galaxy s'e göre braz daha fazla satılmıs ki fiyatlar bu şekilde
Bildiğim en sağlam telefon(dan da ötesi) Galaxy Note. Evet, ben olsam sloganı şu olurdu: Sen onunla ne yapamayacağını düşünsen iyi olur, çünkü biz birşeyleri yapamayana kadar bulamayacaksın.
valla galaxy note'da güzelmiş simdi ama ekran cook büyük degilmi yav...5.3 inc ekran valla cebime sıgmaz benm yani..ama güzel cihazmıs cidden..alırken göz önünde bulundurcam galaxy note'u da
valla galaxy note'da güzelmiş simdi ama ekran cook büyük degilmi yav...5.3 inc ekran valla cebime sıgmaz benm yani..ama güzel cihazmıs cidden..alırken göz önünde bulundurcam galaxy note'u da
Bildiğim en sağlam telefon(dan da ötesi) Galaxy Note. Evet, ben olsam sloganı şu olurdu: Sen onunla ne yapamayacağını düşünsen iyi olur, çünkü biz birşeyleri yapamayana kadar bulamayacaksın.
ya valla süper telefonmus ama cidden.....2.300 lira fiyatı var braz baktımda..pahalı braz ya..1-2 aya düşer bence cünkü cogu kişi almaz bu fiyata öyle düşünyorum..o degilde bi Iphone'a bak bi galaxy note'a bak yani Iphone 300 lira daha pahalı galaxy note'dan ama bu telefon yanında bi hiç kalıyo cidden apple sacmalıyo yani..bu telefon varken Iphone 4S alan adama zaten dycek sözüm yok benm