Bazı Telefonlar ucuz oluyor sebebi nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Bazı Telefonlar ucuz oluyor sebebi nedir?
Bugün sahibinden.com da bir iletişim mağazasının ilanlarına baktım ürünler piyasaya göre 150 tl kadar filan ucuz üstelik sıfır.500 tl lik ürün 340 tl filan.Bir tane 230 tl ye sıfır monte almayı düşünüyorum sizce güvenli olur mu? 2 sene garantisinin olduğunu ve aksesuarlı oldugunu yazmış

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
böyle hepsiburada gibi reklamlı yerler olur ama sahibindende sen ben gibi adamlar ilan veriyor. eğer elden alma imkanın yoksa alma derim.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
iyice araştırmadan almamanı tavsiye ederim, doğru bu aralar sahibinden de manyak ve uçuk fiyatlar var millet bazı şeyleri hemen elinden çıkarmaya bakıyor olabilir dikkat et garantisiz ürün almamanı öneririm.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Getli kardeş ürünler geri iade etme imkanım var yani 3 gün içinde.

ZaZuM

ZaZuM

Üye
- - - Eklendi - - -

Get de geri iade çok sıkınti kendimden biliyorum o samsunglar yurtdisi spot ürünler garantili demesine inanma[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Birazcık düşününce anlıyor insan aslında..Bakıyorsun vatan da 1500 TL olan S2 orada 900 küsür..E vardır bunda bir şey..Benim önerim paranız ne kadarsa gidin bildiğiniz yerden paranızın tuttuğu bir telefon alın.. s2 almayın s alın gibi.. Sınuçta güven çok önemli..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar adamın bana yazdığı cevap bu
''merhaba ürünler spot cihazlar oldugu icin kutularını ve aparatlarını burdan temin ediyoruz sadece cihaz olarak yurt dışından geliyor cihazlar orjinal jiletinlidir fakat kutu jiletinli degildir kendi teknik servisimiz var istanbul eminönünde orda garanti kapsamında ücretsiz teknik servis hizmeti veriyoruz''
şimdi bu ürünü almak ne kadar mantıklı? satıcı yaklaşık 100 telefon satmış %96 olumlu yanıt almış.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Arkadaşlar adamın bana yazdığı cevap bu
''merhaba ürünler spot cihazlar oldugu icin kutularını ve aparatlarını burdan temin ediyoruz sadece cihaz olarak yurt dışından geliyor cihazlar orjinal jiletinlidir fakat kutu jiletinli degildir kendi teknik servisimiz var istanbul eminönünde orda garanti kapsamında ücretsiz teknik servis hizmeti veriyoruz''
şimdi bu ürünü almak ne kadar mantıklı? satıcı yaklaşık 100 telefon satmış %96 olumlu yanıt almış.

Sence Samsung un teknik servisi mi daha iyidir yoksa bu adamların kendi teknik servisi mi ??? Bence bir düşün ..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

Sence Samsung un teknik servisi mi daha iyidir yoksa bu adamların kendi teknik servisi mi ??? Bence bir düşün ..
tabiki samsugn ama 370 tl lik telefon 220 tl hani onuda göz önünde bulunduruyorum.ve adam hep olumlu yorumlar almış.

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye

tabiki samsugn ama 370 tl lik telefon 220 tl hani onuda göz önünde bulunduruyorum.ve adam hep olumlu yorumlar almış.
Tabii ki sen nasıl istiyorsan onu yaparsın kardeş :) Ben sadece 0 risk olsun diye konuşuyorum :) Güvendiysen alabilirsin tabii ki :)

• Beğen
Tepkiler: TeAmo42
TeAmo42

TeAmo42

Üye
    Konu Sahibi

Tabii ki sen nasıl istiyorsan onu yaparsın kardeş :) Ben sadece 0 risk olsun diye konuşuyorum :) Güvendiysen alabilirsin tabii ki :)
eyw.Kardeşim sağol sen doğrusunu söylüyorsun aslında ama keşke az daha para olsa risk almasak :)

• Beğen
61semih

61semih

Üye
- - - Eklendi - - -

Get de geri iade çok sıkınti kendimden biliyorum o samsunglar yurtdisi spot ürünler garantili demesine inanma[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT]
bildiğim kadarıyla samsung ve htc nin 1 yıl uluslararası garantisi var yurt dısından alınan spor(fakat faturalı)üründe bir problem çıkarsa bu uluslar arası garanti samsung yetkili servisine gelmiyormu.koca bir yalanmı yoksa bunlar?

bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:) Ben de satıyorum monte biliyor musun :)

- - - Eklendi - - -

bildiğim kadarıyla samsung ve htc nin 1 yıl uluslararası garantisi var yurt dısından alınan spor(fakat faturalı)üründe bir problem çıkarsa bu uluslar arası garanti samsung yetkili servisine gelmiyormu.koca bir yalanmı yoksa bunlar?

bilen arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

Uluslararası garanti olursa eğer zaten dışarıdan almışsın demektir ki uluslararası garantide maalesef bu garanti yurt dışı garantisi oluyor.. Bizim Türk servislerinin bahanesi belli '' Buna bakamayız Türkiye garantisi yok ''

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt