İmana mı yok o imana gelmez seni yoldan çıkartırben seni imana getırmeye calısmıyorum
ben de görüşlerımı dıle getırıyorum![]()
İşin şakası bi tanedir benim arkadaşım
Onu sevmeyen ölsün
İmana mı yok o imana gelmez seni yoldan çıkartırİşin şakası bi tanedir benim arkadaşım
Onu sevmeyen ölsün
![]()

Harçlık olayı güzel oluyor ya
Ama hiç sevmem el öpmeyi ve kalabalığı..

Benim daha 17 veriyolar sağolsunlar

koparabildiğini kopar![]()
çok paracı gördüm seniçok paracı gördüm seni
çocuk zaten 3 4 yıl sonra para mara alamıcak en azından şimdilik tadını çıkarsın deye dedim acımasız
barı suni de olsa yaşatalım derım ben
Öyle de çoğul ifadeler kullanmışsın ya, kollektif bir bilinç yaratmaya çalışıyor gibi algılanıyorsunben de görüşlerımı dıle getırıyorum![]()
Egodur o ego![]()
İmana mı yok o imana gelmez seni yoldan çıkartırİşin şakası bi tanedir benim arkadaşım
Onu sevmeyen ölsün
![]()

Öyle de çoğul ifadeler kullanmışsın ya, kollektif bir bilinç yaratmaya çalışıyor gibi algılanıyorsun
![]()
bahsettiğiniz çocuk ben oluyorum sanırım çocuk lafını kabul etmiyorum
Demek sana para vermiyolardı hee bayramlarda yazık yaw acımasızlar

Uluslararası Çocuk Hakları Evrensel Beyannemesine göre (ki Türkiye taraf devletlerdendir) 18 yaşını doldurmayan herkes çocukturbahsettiğiniz çocuk ben oluyorum sanırım çocuk lafını kabul etmiyorum![]()

Neyime?tamam preatör senin disbritüf lüğüne saygım sonsuz...![]()
sNeyime?s

Tekillik
İngilizcesi singularity, Fransızcası singularité, Almancası eigenaardigheid, İspanyolcası singularidad, İtalyancası singolarità...
Biraz araştırdım da terimi matematikte tanımlı bir noktada fonksiyonun sonsuzlardan birine gitmesi gibi bir anlamı varken fizikte hacim sıfıra yaklaşırken yoğunluğun sonsuza gitmesi ile başlayan ve fizik kanunlarına aykırılıklar taşıyan bir teoremle ilgili.
Kuantum fiziğiyle de alakası varmış...

disbritüf kavram sosyolojide bireyi temsil eder... yani bir okul kollektıf bır terımdır fakat bir öğretmen disbirütif kavramdır.. veya bir ordu kollektiftir fakat asker disbirütüftür.. belki de ' disbirütüf' kelımesını yanlıs yazdım ama kavram bır nevı tekıllıge ısaret edıyor.. tekillik sozcuguu bosuna yabancı dıllerde aramıssın ben o sözcüğü söylerken sadece yakın anlamlarını kastettımTekillik
İngilizcesi singularity, Fransızcası singularité, Almancası eigenaardigheid, İspanyolcası singularidad, İtalyancası singolarità...
Biraz araştırdım da terimi matematikte tanımlı bir noktada fonksiyonun sonsuzlardan birine gitmesi gibi bir anlamı varken fizikte hacim sıfıra yaklaşırken yoğunluğun sonsuza gitmesi ile başlayan ve fizik kanunlarına aykırılıklar taşıyan bir teoremle ilgili.
Kuantum fiziğiyle de alakası varmış...
Ama sosyolojide ne manaya geliyor bilmiyorum. Onu da Burcu söylesin
Ama sanırım bireysel düşünceme vurgu yaptın...
Disbritüfü de bulamadım açıkçası... Daha önce de duymamıştım.
Neyse yeni şeyler öğrenmiş oldum