Sürekli görüşmediğim bir akrabamsa sıkıcı olabiliyor. Hep aynı muhabbetler, yapmacık bir ilgi ve merak, vs. Ama yinede hatır için gidiyoruz...
yapmacık ilgi hoştu.
ama olsun bayramlar da olmasa akrabamızın oldugunu unutacazbayramda da akraba ziyaret edilmezse, akraba olmanın ne anlamı kalır.. şimdi biz teyzemizi amcamızı ziyaret etmezsek ilerde de bizi ziyaret eden kimse olmayacaktır, yapayalnız kalırız..

Hiç hazzetmem!..
Hayırsızın da tekiyimdir zaten... Ne bayram kutlarım ne kandil!..
Bir de ailenin en küçüğüyüm. Benim kuşaktaki bazıları 40ında çoluk çocuk sahibi... O nedenle daha da bir göze batıyorum.
Beni de yaşlanınca ziyaret etmesinler aman!!! Gereksiz rahatsızlık!.. Hiç sevmem kalabalığı.
Bayramdan bayrama ziyaretime gelen evlat vereceğine Yaradan, durup dururken telefon edip, "seni özledim be kardeşim, görüşelim mi bu akşam" diyen dost versin.
Hiç hazzetmem!..
Hayırsızın da tekiyimdir zaten... Ne bayram kutlarım ne kandil!..
Bir de ailenin en küçüğüyüm. Benim kuşaktaki bazıları 40ında çoluk çocuk sahibi... O nedenle daha da bir göze batıyorum.
Beni de yaşlanınca ziyaret etmesinler aman!!! Gereksiz rahatsızlık!.. Hiç sevmem kalabalığı.
Bayramdan bayrama ziyaretime gelen evlat vereceğine Yaradan, durup dururken telefon edip, "seni özledim be kardeşim, görüşelim mi bu akşam" diyen dost versin.
aynı fikirdeyimaynı fikirdeyim

Enteresan bir kendine güvenim var bu konuda.
Bayramdan bayrama ziyaret ederek akraba hatırlama.
Gereksiz bir ayin gibi geliyor kulağa.
Bayramların zorlaması sonucu, mecburiyetten evine gideceğim kişiler, tarafımdan yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen bu ritüel sonucunda hatırlanmaka iseler varsın hiç hatırlanmasınlar yahu.
Ama akrabadır destek olur diyecek olan varsa hatırlatayım ki desteği bol olan "akrabaların" kösteği de bol olur.
Benim iddialı bulunan lafıma gelirsek...
Eğer sırf akrabası olduğum için birilerinin gelmesini bekliyorsam evde yalnız başıma, eğer kendimi sevdirememişsem onlarca insana, çok güçlü bağlar kuramamışsam eğer dostlarımla,
o acıyı çekmekten keyif duyarım evde tek başıma!
Haketmişimdir çünkü.
Seveni az olacak bir insan olacağımı sanmıyorumEnteresan bir kendine güvenim var bu konuda.
Nedendir bilinmez

kardeş haklısın da e bu ziyaretler de olmasa hanı gelenek hanı gorenek barı suni de olsa yaşatalım derım benBayramdan bayrama ziyaret ederek akraba hatırlama.
Gereksiz bir ayin gibi geliyor kulağa.
Bayramların zorlaması sonucu, mecburiyetten evine gideceğim kişiler, tarafımdan yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen bu ritüel sonucunda hatırlanmaka iseler varsın hiç hatırlanmasınlar yahu.
Ama akrabadır destek olur diyecek olan varsa hatırlatayım ki desteği bol olan "akrabaların" kösteği de bol olur.
Benim iddialı bulunan lafıma gelirsek...
Eğer sırf akrabası olduğum için birilerinin gelmesini bekliyorsam evde yalnız başıma, eğer kendimi sevdirememişsem onlarca insana, çok güçlü bağlar kuramamışsam eğer dostlarımla,
o acıyı çekmekten keyif duyarım evde tek başıma!
Haketmişimdir çünkü.
Seveni az olacak bir insan olacağımı sanmıyorumEnteresan bir kendine güvenim var bu konuda.
Nedendir bilinmez
Ego değil yahuEvet egon tozutmuş durumda![]()
His işte
E yaşat senkardeş haklısın da e bu ziyaretler de olmasa hanı gelenek hanı gorenek barı suni de olsa yaşatalım derım ben

Konsantresini içeceğime su içerim daha iyi 
Egodur o egoEgo değil yahuHis işte
E yaşat sen
Benim sözüm kanun değil ya, fikirlerimi açıkladım sadece
Ben suni şeyleri sevmem
Olacaksa %100 olsun meyve suyumKonsantresini içeceğime su içerim daha iyi
![]()

Ego değil yahuHis işte
E yaşat sen
Benim sözüm kanun değil ya, fikirlerimi açıkladım sadece
Ben suni şeyleri sevmem
Olacaksa %100 olsun meyve suyumKonsantresini içeceğime su içerim daha iyi