bayramlarda akraba ziyaretleri sıkcı mıdır? neden?

Sponsorlu Bağlantılar

bayramlarda akraba zıyaretleri sıkcı mıdır? neden?

• Kullanılan toplam oy
    9
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
bayramlarda akraba ziyaretleri sıkcı mıdır? neden?
eski adet ve göreneklerimiz şimdi o kadar ifa edilmiyor yani yerine getırılmıyor arkdaslar pekı ya siz?

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
para verseler hiç sıkıcı olmaz ama vermiyorlar :ehe anket açsana

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
anket acıldı

Cynical

Cynical

Üye
Sürekli görüşmediğim bir akrabamsa sıkıcı olabiliyor. Hep aynı muhabbetler, yapmacık bir ilgi ve merak, vs. Ama yinede hatır için gidiyoruz...

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli görüşmediğim bir akrabamsa sıkıcı olabiliyor. Hep aynı muhabbetler, yapmacık bir ilgi ve merak, vs. Ama yinede hatır için gidiyoruz...

:) yapmacık ilgi hoştu.:) ama olsun bayramlar da olmasa akrabamızın oldugunu unutacaz

Candy

Candy

Üye
Bayramda da akraba ziyaret edilmezse, akraba olmanın ne anlamı kalır.. Şimdi biz teyzemizi amcamızı ziyaret etmezsek ilerde de bizi ziyaret eden kimse olmayacaktır, yapayalnız kalırız..

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
bayramda da akraba ziyaret edilmezse, akraba olmanın ne anlamı kalır.. şimdi biz teyzemizi amcamızı ziyaret etmezsek ilerde de bizi ziyaret eden kimse olmayacaktır, yapayalnız kalırız..

burcu ne ekersen onu bıcersın dıyor o da guzel bı yaklasım:)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
ziyaretler güzel zaten bir bayram bir düğün bir de cenaze de akrabalar buluşuyor onların haricinde hepsi geçim derdinde

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Hiç hazzetmem!..
Hayırsızın da tekiyimdir zaten... Ne bayram kutlarım ne kandil!..
Bir de ailenin en küçüğüyüm. Benim kuşaktaki bazıları 40ında çoluk çocuk sahibi... O nedenle daha da bir göze batıyorum.

Beni de yaşlanınca ziyaret etmesinler aman!!! Gereksiz rahatsızlık!.. Hiç sevmem kalabalığı.

Bayramdan bayrama ziyaretime gelen evlat vereceğine Yaradan, durup dururken telefon edip, "seni özledim be kardeşim, görüşelim mi bu akşam" diyen dost versin.

arslansem

arslansem

Üye
Uzaktan akraba ziyareti çok kasar beni.Yapmacık bi durum ortaya çıkar.Konuşulacak bişey bulunmaz.Hal hatır sorulup durulur :ehe
Yakın akraba ziyaretlerine bayılırım.Rahatızdır.İstediğimiz kadar tatlı yeme ve şeker alma ekstramız vardır :ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Hiç hazzetmem!..
Bir de ailenin en küçüğüyüm. Benim kuşaktaki bazıları 40ında çoluk çocuk sahibi... O nedenle daha da bir göze batıyorum.

Beni de yaşlanınca ziyaret etmesinler aman!!! Gereksiz rahatsızlık!.. Hiç sevmem kalabalığı.

Bayramdan bayrama ziyaretime gelen evlat vereceğine Yaradan, durup dururken telefon edip, "seni özledim be kardeşim, görüşelim mi bu akşam" diyen dost versin.

valla preatör ben de sevmem ama bayram da olmasa akrabam oldugunu unutacam.. sıkcıı sohbetler oluyor ama bazen kapılınca sıkıcılıgı gecıyor.. ha ıler de dıorsun kı benı de zıyarete gelmesınler durr. daha belın bukulmedı derın buruşmadı o zaman dıyebılırsen o lafı ok derım ben

Pure Life

Pure Life

Üye
Hiç hazzetmem!..

:oke:aynı fikirdeyim

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Bayramdan bayrama ziyaret ederek akraba hatırlama.
Gereksiz bir ayin gibi geliyor kulağa.

Bayramların zorlaması sonucu, mecburiyetten evine gideceğim kişiler, tarafımdan yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen bu ritüel sonucunda hatırlanmakta iseler varsın hiç hatırlanmasınlar yahu.
Ama akrabadır destek olur diyecek olan varsa hatırlatayım ki desteği bol olan "akrabaların" kösteği de bol olur.

Benim iddialı bulunan lafıma gelirsek...
Eğer sırf akrabası olduğum için birilerinin gelmesini bekliyorsam evde yalnız başıma, eğer kendimi sevdirememişsem onlarca insana, çok güçlü bağlar kuramamışsam eğer dostlarımla,
o acıyı çekmekten keyif duyarım
evde tek başıma!
Haketmişimdir çünkü.

Seveni az olacak bir insan olacağımı sanmıyorum :) Enteresan bir kendine güvenim var bu konuda.
Nedendir bilinmez :)

Pure Life

Pure Life

Üye

Bayramların zorlaması sonucu, mecburiyetten evine gideceğim kişiler, tarafımdan yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen bu ritüel sonucunda hatırlanmaka iseler varsın hiç hatırlanmasınlar yahu.
Ama akrabadır destek olur diyecek olan varsa hatırlatayım ki desteği bol olan "akrabaların" kösteği de bol olur.

Eğer sırf akrabası olduğum için birilerinin gelmesini bekliyorsam evde yalnız başıma, eğer kendimi sevdirememişsem onlarca insana, çok güçlü bağlar kuramamışsam eğer dostlarımla,
evde tek başıma!
Haketmişimdir çünkü.

Seveni az olacak bir insan olacağımı sanmıyorum :) Enteresan bir kendine güvenim var bu konuda.

Evet egon tozutmuş durumda:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi

Bayramların zorlaması sonucu, mecburiyetten evine gideceğim kişiler, tarafımdan yılın belli dönemlerinde gerçekleştirilen bu ritüel sonucunda hatırlanmaka iseler varsın hiç hatırlanmasınlar yahu.

evde tek başıma!
Haketmişimdir çünkü.

kardeş haklısın da e bu ziyaretler de olmasa hanı gelenek hanı gorenek barı suni de olsa yaşatalım derım ben

Pure Life

Pure Life

Üye
Ego değil yahu :utan His işte :eheE yaşat sen :)
Benim sözüm kanun değil ya, fikirlerimi açıkladım sadece :ehe

Ben suni şeyleri sevmem :)
Olacaksa %100 olsun meyve suyum :)
Konsantresini içeceğime su içerim daha iyi :gul:
Egodur o ego:ehe

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
    Konu Sahibi
Ego değil yahu :utan His işte :eheE yaşat sen :)
Benim sözüm kanun değil ya, fikirlerimi açıkladım sadece :ehe

Ben suni şeyleri sevmem :)
Olacaksa %100 olsun meyve suyum :)
Konsantresini içeceğime su içerim daha iyi :gul:

ben seni imana getırmeye calısmıyorum:kop:
ben de görüşlerımı dıle getırıyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...