MasteLaa
Üye
Bilemiyorum canım abim çok şaşırdım amahadi ya dikkate alınıyorsun demekki fatih
![]()

- - - Eklendi - - -
Sen de haklısın hepimiz haklıyız

Bilemiyorum canım abim çok şaşırdım amahadi ya dikkate alınıyorsun demekki fatih
![]()

Sen de haklısın hepimiz haklıyız

Bilemiyorum canım abim çok şaşırdım ama
- - - Eklendi - - -
Sen de haklısın hepimiz haklıyız![]()

Symbian iOS dan sonra en verimli sistem.%97 iOS..Stabillik konusunda sıkıntın olmasın ve hız konusunda da..3.5 inç ekran boyutu var..Ama dediğim gibi Neo V daha üstün..Ya hayır demek istediğim bu 603 ün özellikleri
Nasıl stabil mi ?
- - - Eklendi - - -
Ya hayır demek istediğim bu 603 ün özellikleri
Nasıl stabil mi ?
![]()
Nokia 3310 hem telefon hem cekici![]()

Symbian iOS dan sonra en verimli sistem.%97 iOS..Stabillik konusunda sıkıntın olmasın ve hız konusunda da..3.5 inç ekran boyutu var..Ama dediğim gibi Neo V daha üstün..

O haber biraz eski galiba MeeGo ve Wp Symbian'dan daha verimli![]()

Hayır eski değil Wp ninki henüz açıklanmadı iOS dan sonra Symbian geliyor yine aynı
O haber biraz eski galiba MeeGo ve Wp Symbian'dan daha verimli![]()

Hayır eski değil Wp ninki henüz açıklanmadı iOS dan sonra Symbian geliyor yine aynı![]()
Acaba Wp'nin eklendiği verilerde IOS'un verimi mi düşecek yoksa Wp'nin verimi mi %120'lere çıkacak 
iOS'in asla verimi düşmez
E Wp yoksa pek doğru değil o zaman onun hakkında konuşmakAcaba Wp'nin eklendiği verilerde IOS'un verimi mi düşecek yoksa Wp'nin verimi mi %120'lere çıkacak
![]()

iOS'in asla verimi düşmez![]()
Verimi düşer derken şimdi Wp'ye yüz üzerinden 105 vermektense Wp'ye 98 veripte IOS'a 90 vermek daha mantıklı olur.Yani sadece istatiksel olarak.

Düşünüyorum zaten
Hadi düşünelim![]()

Düşünüyorum zaten![]()

Tamam zaten düşünme ya da düşünmüyorsun demedim ki![]()