Bayramda Telefon Alcam Önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
Bayramda Telefon Alcam Önerileriniz ?
arkadaşlar 900-1000 tl arası telefon önerir misiniz android ios işletim sistemi farketmez

HTC Desire c telefonum var diyorimki çift cihaz mı kullansam aklıma öyle bir fikir geldi :hmmm

Xperia nın telefonları çok satılıyormuş 900- 1000 tl arası onlardan önerirmisiniz ? galaxy serisinden de olabilir

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S2 almanı öneririm..Aklıma daha bir şey gelmiyor :D 2.el en az 15 ay garantili bulursun düşüncesindeyim..Ha 0 almak istiyorum dersen Motorola Atrix'e bak.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Motorola Artix öneririm 0 istiyorsan.Yok Motorola istemiyorsan Xperia Arc S ya da Galaxy S+ alabilirsin.Eğerki 2. el düşünüyorum diyorsan o fiyata Nexus ve Galaxy SII'ler var bazı yerlerde Galaxy Note'ları da görüyorum.Eğer telefonu ne amaçla kullanacağını 2. el alıp almayacağını söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz ;)

Jelly Bean

Jelly Bean

Üye
Galaxy Nexus veya sII :oke:

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Bu arada konu acmissin burada sorsan cevaplardik :) pc alip almaman ihtiyaclarina kalmis bir sey :)

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle 2.el istemiyorum ve htc olmasın telefonu biraz gameloft oyunları oynamak için de kullanmayı düşünüyorum :hmmm

Bide aklımda ıphone 3gs var ama o da demode oldu diyceksiniz acaba nokia n97 mi alsam ben yukarıda size istediklerimi belirttim şimdi verin tavsiyelerinizi

- - - Eklendi - - -

yani güçlü donanımlı olsun

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Motorola atrix donanimi gayet guclu tegra 2 ve cift cekirdek..0 s2 bulamazsin atrixe bak

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
ıphone 3gs nası sızce

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Neo v daha iyidir ama 3gs de oyunlari rahat oynatiyor optimizasyon meselesi

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
o fiyata sıfır galaxy s2 fakat yurtdışı cihazı alabilirsin sana önerim ikinci el 'G' modeli olmayan daha en az 15 ay garantisi olan bir s2 al derim..yinede başka öneri istersen xperia sola,motorola atrix bunlar geldi aklıma..

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
Mestella o bahsettiğiniz neo ve xperia mı ?

- - - Eklendi - - -

Nokia 808 PureWiew nasıl sizce :hmmm

15097

15097

Üye
Mestella o bahsettiğiniz neo ve xperia mı ?

- - - Eklendi - - -

Nokia 808 PureWiew nasıl sizce :hmmm
808'de oyun uygulama vb. cok bulamazsın.Daha çok kameraya önem verilmiş bir cihaz.Kamerası 41 mp.

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
bende öyle düşündüm zaten :oke:

*iphone 3gs almama gerek yok demode oldu zaten
*808 de de kamera önplana çıkmış

geriye motorola veya sony cihazlardan öneriler bekliyorum

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy s e ne dersiniz ?

furkan176

furkan176

Üye
Neo V olabilir iyi telefon jelly beanda gelcek bir araştır istersen

StaLKeR-190E

StaLKeR-190E

Üye
808 e oyun yok derken 30 a yakın hd 50 ye yakın normal oyun var. zaten android veya ios telefonu olanlarda da 20 den fazla oyun oynayan görmedim hiç oyun yokmuş gibi davranmayın

15097

15097

Üye
bende öyle düşündüm zaten :oke:

*iphone 3gs almama gerek yok demode oldu zaten
*808 de de kamera önplana çıkmış

geriye motorola veya sony cihazlardan öneriler bekliyorum

- - - Eklendi - - -

samsung galaxy s e ne dersiniz ?
Motorola atrix derim :ok2:

- - - Eklendi - - -

808 e oyun yok derken 30 a yakın hd 50 ye yakın normal oyun var. zaten android veya ios telefonu olanlarda da 20 den fazla oyun oynayan görmedim hiç oyun yokmuş gibi davranmayın
symbian'ı kötülemek değil amacım.sadece oyun için android ve ios alınır onu söyledim.

TheCower

TheCower

Üye
Moto atrix, xperia sola, arc s e bir bak.

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
ok önerileriniz işin teşekkür ederim

bide lg optimus 4x hd modeli nasıl yani fiyata uygun mu ?

TheCower

TheCower

Üye

symbian oyunları var eyvallah isterse yüz tane oyun olsun. Ikiyüz üçyüz mb lık oyunlar var o da en fazla. Android ve iosta 2gblık oyunlar kim bilir kaç tane var. Arkadaş bunu bilsin. Gameloft oyunlarını oynamak için alacağından seçimini ona göre yapsın. Bu arada ne symbianım var ne de droidim arkadaşa bilgi vermek için söyledim.

ok önerileriniz işin teşekkür ederim

bide lg optimus 4x hd modeli nasıl yani fiyata uygun mu ?

ve yeni çıkacak telefonlardan almamanı öneriyorum. Fiyat performans açısından bakarsak iyi telefonlar çıkıyor ancak hepsi s2 donanımının ve android sürümünün gerisinde kalıyor. Eğer ki android alacaksan ve verecek bin liran varsa ben olsam 2. El s2 alırım sağlam bi tane bulup. Çünkü üst seviye bir cihazdı ve yeni çıkan telefonlardan hala üstün.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...