Bayramda Telefon Alcam Önerileriniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
bootlader kilidi kırmaktan daha kolay birşey yok şu an aklıma gelmiyor ama bir site vardı oraya ımei numaranı verip bir kod alıyorsun cmd ile gerekli işlemi yapıp bootlader kilidini kaldırıyorsun ben günde birkaç defa yapıyordum :ehe
Ben de bir tıka bakar diye biliyordum ama :ehe

İz[Mir]Kan

İz[Mir]Kan

Üye
Gameloft oyunu dedin sonra n97 mi dedin ya :D Nokia 603 te alsan sayılı oyun oynarsan n97 ne ki

Kingmortall

Kingmortall

Üye
808 purewiew veya 701 al

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Üstüne biraz daha koyup s2 alabilirsin ;)

droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
Şu lanet olsaı bootloader kilidi bitiriyor beni :off:

Root yapmak yetmezmiş gibi bide kilidi kırcaz ! Belki de xperia bu yüzden ucuz satıyodur :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Şu lanet olsaı bootloader kilidi bitiriyor beni :off:

Root yapmak yetmezmiş gibi bide kilidi kırcaz ! Belki de xperia bu yüzden ucuz satıyodur :hmmm
Root için telefon mu satılır yahu hiç bir şirket demez ki root yaparken bootleader kilidi çok zor zorladığı için 100 lira aşağı çekiyoruz fiyatı :hmmm Neo V yi al bunları zaten zamanla öğrenirsin önemli olan telefonun özellikleri..

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve ByYlmzZz
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
haklı :good:

Root için telefon mu satılır yahu hiç bir şirket demez ki root yaparken bootleader kilidi çok zor zorladığı için 100 lira aşağı çekiyoruz fiyatı :hmmm Neo V yi al bunları zaten zamanla öğrenirsin önemli olan telefonun özellikleri..

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
droido xx

droido xx

Üye
    Konu Sahibi
Gerçi android biraz illallah detirtti bana :sukur:

Az önce Neo V nin booloader kilidi nasıl kırılıyomuş baktım bi arkadaşın dediği gibi imei yi verip cmd den işlemler yapılıyormuş :hmmm

Peki şu bahsettiğiniz Nokia 603 nedir ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
şimdi acaba yanlış smiley mı kullandım diye düşünüyorum? başka bulamadım çünkü :ehe
Güzel smiley dün ne oldu tahmin et ben şu smileyi çok severim :locked: Bunu konunun sonuna yazdım locked diye smileyi de koydum konu kilitlendi :ehe

- - - Eklendi - - -

Gerçi android biraz illallah detirtti bana :sukur:

Az önce Neo V nin booloader kilidi nasıl kırılıyomuş baktım bi arkadaşın dediği gibi imei yi verip cmd den işlemler yapılıyormuş :hmmm

Peki şu bahsettiğiniz Nokia 603 nedir ?
603 700 :tl: Aşağı telefonlar içinde en uygunudur benim görüşüm..Neo V ayrı tabii o daha iyi.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
:ehe hadi ya dikkate alınıyorsun demekki fatih :)

Güzel smiley dün ne oldu tahmin et ben şu smileyi çok severim :locked: Bunu konunun sonuna yazdım locked diye smileyi de koydum konu kilitlendi :ehe

- - - Eklendi - - -

603 700 :tl: Aşağı telefonlar içinde en uygunudur benim görüşüm..Neo V ayrı tabii o daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...