Bayram Şekeri - 1 aylık MMS Paketi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cool_eagle

Üye
MMS paketi daha önce kullanılmış ben kullanamadım teşekkürler...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Konunun açıldığı tarih: 10.12.2008, 17:37

Sizin mesajınızı yazdığınız tarih: 21.12.2008 14:13

Sizce bir sorun yok mu bu zaman farkında ? Aradan 11 gün geçmiş.

cool_eagle

Üye
Konunun açıldığı tarih: 10.12.2008, 17:37

Sizin mesajınızı yazdığınız tarih: 21.12.2008 14:13

Sizce bir sorun yok mu bu zaman farkında ? Aradan 11 gün geçmiş.

--------------------------------------------------

bungee

Üye
    Konu Sahibi
Tam 10 gün sonra şifreyi göndermişsiniz. Ben 10 gün önce bu şifreyi kazıdım ve size gönderdim. Kartı da yırttım attım.

Attığınız pm'e karşılık olarak, telafi için bir şeyler yapacaktım fakat buraya yazdığınız mesajdan sonra (mesaj fontu, kullanılan smileyler, üslup vs.) yapmamaya karar verdim.

Ayrıca 10 gün boyunca hiç bir şey yapmadan bekleyip, 10 gün sonra bu kodu kullanamadım demek çok garip. Beni bilen bilir, siz bilmeseniz de pek bir şey kaybetmem.:oke:

Madem kullanamamışsınız, yöneticilerden ricam konunun kilitlenmesi yada silinmesi yönündedir.

Not: Yıl başı kampanyası bu forumda yapılacaktı. (18 YTL değerinde bir hediye verilecekti) Fakat bu olaydan sonra başka bir forumda (yöneticiler bilir) yapmayı düşünmeye başladım.

cool_eagle

Üye
Tam 10 gün sonra - göndermişsiniz. Ben 10 gün önce bu - kazıdım ve size gönderdim. Kartı da yırttım attım.

Attığınız pm'e karşılık olarak, telafi için bir şeyler yapacaktım fakat buraya yazdığınız mesajdan sonra (mesaj fontu, kullanılan smileyler, üslup vs.) yapmamaya karar verdim.

Ayrıca 10 gün boyunca hiç bir şey yapmadan bekleyip, 10 gün sonra bu kodu kullanamadım demek çok garip. Beni bilen bilir, siz bilmeseniz de pek bir şey kaybetmem.:oke:

Madem kullanamamışsınız, yöneticilerden ricam konunun kilitlenmesi yada silinmesi yönündedir.

Not: Yıl başı kampanyası bu forumda yapılacaktı. (18 YTL değerinde bir hediye verilecekti) Fakat bu olaydan sonra başka bir forumda (yöneticiler bilir) yapmayı düşünmeye başladım.

mms önemli değil benim için iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt