ofluturgay
Üye
yaa ustadim eline sağlık çok güzel bir oyuna benziyor ama kredi kartı kullanmıyorum kimseye oyun alıcam kart bilgini verde denmez ne yapıcam ;(
usta 90 sn de bitiyorburdan v1.0.0 ı indirebilirsin bedava
yada
ovide okey demo sürümü var oraya bir açıklama ekledim yakında güncellenir
orayı okumanı tavsiye ederim
kartı olmayanlarında oyundan mahrum kalmaması için elimden geleni yapacağım
usta 90 sn de bitiyor
burdan da indirince 90 sn de bitecekmi birde burdaki nasıl indiriliyor
Burdan indireceğin v1.0 sürümü, konunun ilk sayfasında ek olarak var, oradan tıklayıp bilgisayarına indirebilirsin.
v1.0 sürümü bedava ve herhangi bir sınırlama yok. Tek eksiği son yapılan güncellemelerin olmaması.
Güncellemelere (güncellenmiş haline) sahip olmak istiyorsan ovi'den satın almalısın.
Yok arkadaş ben eski sürümü oynamam, güncellenmiş son halini oynamak istiyorum dersen;
onun da 90 saniyelik demo sürümünü indirebilirsin ancak.
Yani "güncel ve sınırsız" olanın bedavası yok.
Bkz. Yok öyle 3 kuruşa 5 köfte
Bkz. Emeğe saygı
Bkz. Bedava sirke baldan tatlıdır
Eline sağlık kardeşim oyunu çok beğendim dayanamadım ilk defa oyun satın aldım. güzel oyunlarını bekliyorum
usta 90 sn de bitiyor[COLOR=";Silver"]
----------Eklendi @ 17:05:06 ---------- Yazıldı @ 16:19:37 ----------
[/COLOR]
burdan da indirince 90 sn de bitecekmi birde burdaki nasıl indiriliyor
oyun böyle daha güzel olmuş, dokunmatik tuşlar olması oyuna daha pratiklik katacaktır. oyun geliştikçe güzelleşiyor. görsellikte güzel olmuş eline sağlık
menü düzenlemesi şimdilik bitti çifte gitme özelliği ve yetişirse ters dizilime izin verme özelliği eklenecek (4-3-2) haftaya oyun güncellenecek umut ediyorum
Emeğine sağlık.
Oyun, güncellemelerle her geçen gün daha da mükemmelleşiyor.
Ters dizme ve çifte bitme özellikleri de eklenince müthiş olacak.
Benim istediğim bir özellik vardı, eğer olabilirse onu da ekleyebilirsen çok iyi olur.
Yerden aldığımız yada çektiğimiz taşı, ıstakaya koyarken mevcut dizili taşların arasına koyabilelim.
Yada dizili taşlar, kenarlardan birine yaslıysa, o kenar ile taşların arasına koyabilelim.
Bu özellik, oynanabilirliği müthiş artıracaktır.
Örneğin şekildeki gibi:
söylediğin şeyi anladım ama benim programladığım mantığa çok ters geliyor bende düşünüyorum bu özelliği eklesem diye ama ne yapsam işin içinden çıkamıyorum
zaten bu güncellemeye eklemem imkansızda yinede düşünüp bir çare bulmaya çalışayım malumunuz düşündüğümüz herşeyi koda dökmek mümkün olmuyor
öneriniz için teşekkürler çözüm bulmaya çalışacağım
online olsaydı daha guzel olurdu........ Yinede sağol
linkler kırık bir el atarsan sevinirim
Hocam saygılar, tebrik ederim elinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?