Mad EagLe
Üye
okey oyunu gerçekten iyi olmuş ellerine sağlık yanlış anlama eleştri degil sadece öneri oyunu oynarken arkadaşlarıın dedigi gibi yan taraf sürekli okey atıyor ve cok basit benden başka kimse bitmiyokoltukaltımın iki kez üst üste okey attıgı oluyor birde telefon menüsüne dönüp oyuna arkaplandan tekrar girince el yeniden başlıyor örnegin msj geldimi el bitmeden bakılmıyor güncellemede bunlarıda dikkate alsan memnun oluruz
sagol kardeş bende simdi tekrar denedim kaldıgı yerden devam etti ilk yükledigimde öyle degildi msj falan atıyordum bütün el başa dönüyordu güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz hep okey vurmak sıkıcıokey atma güncellemede zorlaştırıldı istek üzerine yeni oyunu baya oynadım okey atan pek çıkmadıaslında bildirim alanına yazı çıkıyor diye okeyi engellememiştim ama hakkaten çok atıyorlardı yeni oyuna zorluk modu eklendi iyi okey oynayıcıları zor modda oynayabilir
ayrıca dediğin gibi telefon menüsüne girip tekrar oyuna döndüm aynen el kaldığı yerden devam ediyordu
daha şimdi denedim öylebir sorun yok bende
oyunu mağazada güncelledim hatta görselleri mağazada güncellendi ama oyunun kendisini daha güncellemedi nokia ovideki resimler yeni oyuna ait ama oyun eski versiyon bu hafta içinde kesin güncellenecektir oda
sagol kardeş bende simdi tekrar denedim kaldıgı yerden devam etti ilk yükledigimde öyle degildi msj falan atıyordum bütün el başa dönüyordu güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz hep okey vurmak sıkıcı
Güncelleme yüklenmiş sanırım ovi'ye.
Eline sağlık Nadir, satın aldım az önce.
Güncellemelerle birlikte bayağı güzelleşmiş
Yeni güncellemeleri de sabırsızlıkla bekleyeceğiz.
biz nasıl güncellicez
dostum eline sağlık satın aldım zevkle oynuyoruz da . Bir eksik var çifte gidemiyorumonu da eklersen bir ara hoş olur teşekkürler
öncelikle emeğin için tkşkler. Ama 5800 da çalıştıramadım oyunu. Oyunun simgesine tıklıyorum kırık flas player işareti gibi bişey çıkıyor. Oyun flash player in yeni sürümünemi ihtiyaç duyuyor ki. Yoksa sadece s60v3 lerde mi çalışıyor
Teşekkürler
teşekkürler destek içinyeni güncelleme hazırlıyorum menüyü baya bi değiştirdim daha güzel ve daha kullanışlı ve daha sade ve daha şık oldu
yardım kısmını düzenledim kinetik scroll özelliği ekledim el açma ile düzenlemeler yapacağım birazda çifte gitme tersten sıralayabilme 3-2-1 gibi önümüzdeki hafta biter heralde 6 günde nokianın onaylaması sürüyor
Şu anki sürümü ovi'den satın almış olanlar, yeni güncellemelere ücretsiz sahip olabilecek mi? Olursa nasıl olacak, nerden ne şekilde yüklenecek?
şuanda oyun güncellendi zaten satın almış olanlar oviye girdiğinde uyarı veriyor zaten güncelleme var diye direk güncelleyebilirler ovideki dosyayı güncelliyorum çünkü güncellediğimde yeni bir uygulama yayınlamıyorum v1.0.0 ı satın alan arkadaşlar v1.5.0 ı bedava güncellediler sanıyorum satın alan biri açıklama yaparsadaha net anlaşılır
Ben doğrudan v1.5.0'ı satın aldım mesela.
İleride "çifte gitme, ters dizilim v.b" güncellemelerini yaptığında (v1.6.0 yada 2.0) ücretsiz güncelleyebilecek miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?