[Bayraktar Medya] Okey v1.0 Symbian^3 te ilk!

Sponsorlu Bağlantılar

e-cengiz48

Üye
Kardeş teşekkürler emeğine sağlık

İncİnat

İncİnat

Üye
eline sağlık satranç yapmayı düşünür müsün??

arslanla

arslanla

Üye
teşekkürler bide satranç yapsan süper olur

mert41994

mert41994

Üye
Bende mi sorun bilmiyorum Ama çoğu zaman acsam da kabul etmiyor

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
Bende mi sorun bilmiyorum Ama çoğu zaman acsam da kabul etmiyor

açtığın taşı ortaya bırakırken ıstakaya değmemesine özen göstermelisin
ayrıca v1 i kullanıyorsan dizilime dikkat etmelisin 3-4-5 doğru dizilim 5-4-3 hatalı dizilim
oyunun v1.5 ve üzeri sürümünde ters dizilime izin veriliyor

yahe_l

yahe_l

Üye
teşekkürler emeğine sağlık ;)

3003s.u

Üye
ben link göremedim bu oyun nokıa n8 e olur mu ?

bynicky

bynicky

Üye
tesekkürler dostum

ismayilov_1995

Üye
cok guzel ama ben okey oynayamiyorum :\ cok zor

covar

covar

Üye
tşkler kardeşim

kuralsiz9

Üye
teşekkürler güzel oyun böyle oyun yapan kişileri görmek güzel :)

adıge

Üye
kısmet olursa bizde yürüyeceğiz emeğinize sağlık şimdiden

danismaz61

Üye
nadir kardeşim yapılan yorumları okudum anlaşılan yine çok Iyi bir iş çıkarmışsn ama ben hiç bir siteden indiremiyorum kredi kartı olmadığı için mağazadan da indiremiyorum diğer sitelerde de dosya kaldırılmış silinmiş diyor linkleri yenilersen sevinirim teşekkürler.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
elinize,emeğinize sağlık teşekkürler :)

danismaz61

Üye
nadir kardeşim yapılan yorumları okudum anlaşılan yine çok Iyi bir iş çıkarmışsn ama ben hiç bir siteden indiremiyorum kredi kartı olmadığı için mağazadan da indiremiyorum diğer sitelerde de dosya kaldırılmış silinmiş diyor linkleri yenilersen sevinirim teşekkürler.

bi cevap verseniz indirmek istiyorum ama silindiğini söylüyor linki yenileseniz yada yeni bir link verseniz :S

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bi cevap verseniz indirmek istiyorum ama silindiğini söylüyor linki yenileseniz yada yeni bir link verseniz :S

bakayım kardeş linklere

---------- Eklendi @ 20:37:34 ---------- Yazıldı @ 20:26:20 ----------

rapid linki sağlam eğer moblden indiriyorsanız kendi tarayıcısından indirin opera rapidi desteklemiyor şuanda pcde değilim yakın zamanda başka link ekleyebilirim şuanda ekleyemem rapid çalışıyor ama

danismaz61

Üye
bakayım kardeş linklere

---------- Eklendi @ 20:37:34 ---------- Yazıldı @ 20:26:20 ----------

rapid linki sağlam eğer moblden indiriyorsanız kendi tarayıcısından indirin opera rapidi desteklemiyor şuanda pcde değilim yakın zamanda başka link ekleyebilirim şuanda ekleyemem rapid çalışıyor ama

bilgin için sağol opera olayını bilmiyordum bilgisayardan indirdim çok güzel bir uygulama bazı eksikleri var ama güncellemelerle gidecektir eminim emeğine sağlık :)

nadir_89

nadir_89

Üye
    Konu Sahibi
bilgin için sağol opera olayını bilmiyordum bilgisayardan indirdim çok güzel bir uygulama bazı eksikleri var ama güncellemelerle gidecektir eminim emeğine sağlık :)

teşekkür ederim
oyunda eksik kalmadı güncellemelerle konudaki mesajları takip edersen göreceksin mağazada 2.0.1 versiyonu var ücretli burdaki versiyon 1.0.0

kukican

Üye
öncelikle teşekkür ederim.fakat nokia e6 telefona indirdim.sorunum oyun yatay oluyor oynayamıyorum.lütfen e6 ya uygun halede getirirseniz sevinirim.

Üst Alt