Haber Bataryası ile dikkat çeken yeni Gionee Marathon M5 Plus resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Bataryası ile dikkat çeken yeni Gionee Marathon M5 Plus resmileşti
Gionee, şimdi de 6 inç ekrana sahip ve bataryası ile ön plana çıkan yeni modelini duyurdu…



Gionee, bu sene bir çok akıllı telefon modeli sunarken, özellikle de son dönemde dikkat çeken modelleri arasında Marathon adındaki yüksek kapasite batarya içeren akıllı telefonlar da yer alıyor ve bunlardan bir tanesi bir süre önce Gionee Marathon M5 adı ile gelmişti.



Gionee Marathon M5’in ardından firma bugün de Gionee Marathon M5 Plus adında yeni bir modelini daha resmi olarak duyurdu. Bu yeni akıllı telefon, diğer modelin 6.020mAh bataryasına karşılık 5.020mAh batarya ile sunulacak.

Yeni akıllı telefon 160.9 mm x 81.2 mm x 8.4mm boyutlarına sahip ve 208gr olarak gelmekte. Gionee Marathon M5 Plus, 6″ büyüklüğünde ve 1920×1080 piksel Full HD ekran ile gelirken, Gionee Marathon M5 ise 5.5″ HD ekran ile sunulmuştu.

Gionee Marathon M5 Plus, 13MP arka kamera ile geliyor ve ayrıca Selfie kamerası da 5MP olarak yer alıyor. 3GB sistem belleği yeni modelde yer alırken, yonga seti ise sekiz çekirdekli işlemcili MediaTek MT6753 olmakta.



Dahili veri kapasitesi 64GB sistem belleği içeren Gionee Marathon M5 Plus, microSD kart desteği içermekte. Google Android 5.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan cihaz CNY 2,499 ($385) olarak fiyatlandırılmış.

Bataryası ile dikkat çeken yeni Gionee Marathon M5 Plus resmileşti - MaxiCep
 


Emre

Üye
Şu markaya bir türlü ısınamadım.
 
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Sebebi şu Biri birine uymayan donanım ekran görsel Vs hep bir yerden kisiyor
 
byAndroid

byAndroid

Üye
General mobile bunlardan bir tanesi getirtir Gm etiketiyle satar fiyatta uygun olursa patlama yapar :D
 


Üst Alt