Batarya suresi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aliucmaz

Üye
    Konu Sahibi
Batarya suresi
Htc sensation xe var bnd 3 aylik tel cok sarj yiyo artk sarj sıkntısı sinir etmeye basladi bni ne yapabilirm bi yardm etsenz?

TheMadness

TheMadness

Üye
3310 alabilirsin

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
eğer yoğun kullanımda bir gün çıkarıyorsa normal bir durum. kullanım süresi hakkında bilgi verseniz daha iyi olur.

PriZm

PriZm

Üye
Android'lerde kısa şarj genel bir problem.

telefonunuzu ne kadar sıklıkla kullandığınızı yazarsanız normal yada anormal olduğunu anlayabiliriz :)

aliucmaz

Üye
    Konu Sahibi
Surekli msjlasiyorm gunde 150 -200 civari msj atiyorm arada wifi ile internette dolasiyorm fln bide daha yazilimi cozemedm tam o yuzdn program silip yukluym fln sbh 8de sarjdn cikarttm smdi 54

PriZm

PriZm

Üye
Surekli msjlasiyorm gunde 150 -200 civari msj atiyorm arada wifi ile internette dolasiyorm fln bide daha yazilimi cozemedm tam o yuzdn program silip yukluym fln sbh 8de sarjdn cikarttm smdi 54
kardeş eğer sabah 8 de çıkartıp bu zamana 54 kaldıysa o telefonun şarjı çok bile gidiyor :D

calypso16

calypso16

Üye
ben s2 kullanıyorum 2000mah orjinal pil aldım.yinede sabahtan gece yarısına kadar anca yetiyor

aliucmaz

Üye
    Konu Sahibi
Iyi diosaniz madm bnd bundan once e62 vardi o yuzdn iki gun gidiyodu onun sarji bna bu birgun zor dayaninca sasirdm

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Iyi diosaniz madm bnd bundan once e62 vardi o yuzdn iki gun gidiyodu onun sarji bna bu birgun zor dayaninca sasirdm
haklısınız ama bu telefonun ekranı daha büyük, işlemcisi çok daha hızlı, rami daha yüksek vs. böyle düşününce çok gittiğini bile düşünebilirsiniz :)

PriZm

PriZm

Üye

haklısınız ama bu telefonun ekranı daha büyük, işlemcisi çok daha hızlı, rami daha yüksek vs. böyle düşününce çok gittiğini bile düşünebilirsiniz :)

+ birde batarya düşmanı android var :)

aliucmaz

Üye
    Konu Sahibi
O zman bna ek batarya yolu gozukuyo

-Emre

-Emre

Üye
benim do cok gidiyor batarya ek almak lazim bir tane ama sizinki yine de super suphe etmeyin.

furkey

Üye
Eski bir sensation kullanıcısı olarak sebepleri sıralayım: 4.3" ekran ve bu ekran SLCD. Amoled den IPS den çok yer.
Batarya kapasitesi çok düşük. Yedek batarya almanı tavsiye ederim.
Rom kullanmanı tavsiye ederim. HTC nin sensation üzerindeki yazılımı batarya konusunda optimize değil.
Juice Defender çok işe yarayan bir uygulama şiddetle ve de hiddetle tavsiye ederim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...