Batarya Isi

Sponsorlu Bağlantılar

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
Batarya Isi
merhaba arkadaslar bilindigi gibi batarya sorunu var.... benim sorunum su batarya % 50 ye geldiginde telefon kapaniyor sizdede boylemi bataryasini degistiren varmi?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
yüzde 40'dan kapandığı oluyor bende de ara ara, birkaç ay içinde belki değiştirebilirim. tavsiyem bataryayı tam bitir arada, bataryadan fazla enerji çekmeden yavaşça ekran ışığıyla felan tam bitirebilirsin. sonra cihaz kapalıyken şarj et. mevcut kapasitesini bu şekilde tam doldurabilirsin.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
anladim ustadim bataryayi kendinmi degistirmeyi dusunuyorsun acaba ben aksam ekran soktum onceden batarya almistim fakat alttaki metal plakayi sokemedim vida basi yindi bozuldu bende kapattim garantisi daha vardi ama artik yapmazlar sanirim

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eger daha evvelden servise verdiysen sıkıntı olmaz. kendim değişirim muhtemelen.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
daha evvel servise yazilim icin vermistim yinede sorun olurmu birde bu tel. 1 yasinda batarya daha fazla gitmezmi ne dersin ustadim

scorpion11

scorpion11

Üye
N9 un batarya sorunu çözülmeyecek herhalde.%25 lerde şarj varken wifi bağlanıyorum çat diye %4 batarya seviyesi düşük uyarısı.Ayrıca telefonu sökmek için hangi tornavida gerekli.Şu videoda adam nasıl söküleceğini göstermiş.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
kardesim tornavida t5 olucak ama dikkat et piyasada adi tornavidalar var kalitelisini al

Seglopsi

Seglopsi

Üye
aynen ama bendeki tornavidaya göre t6, önce gözle ölçün derim. kaliteli tam ölçülü tornavida seti bulmak da zor.
daha evvel servise yazilim icin vermistim yinede sorun olurmu birde bu tel. 1 yasinda batarya daha fazla gitmezmi ne dersin ustadim
bence toplayabilirim dersen kendin yap. bataryanın döngüsü 9 ay gibi okumuştum 1.5 yılda kapasitesi %36'ya düşüyormuş, BV-5JW bataryalar. bulursam link atarım.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
bende var batarya 6ay once falan almistim demekki degisim zamani yakllasmis (istanbuldan almistim saticiyi hatirlamiyorum simdi )ayrica tesekkur ederim saygimlaarkadaslar pili degistirdim tel. sanki hizlandi bu neden olabilir normalmidir yoksa bi sorun olurmu tel yanabilirmi acaba?

Seglopsi

Seglopsi

Üye
normaldir

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
eywallah ustadim tesekkurler

Seglopsi

Seglopsi

Üye
kısaca açıklarsam işlemci bataryadan gücünü alır. gücü alırken de her zaman farklı potansiyelde güç çeker. yeni bataryanın işlemcinin istediği anlık güce tepki süresi daha kısa olacağından yıpranmış batarya bağlı bir sisteme göre normaldir.

dawid

dawid

Üye
    Konu Sahibi
tekrat tesekkurler

Takipçi Satın Al

Üst Alt