Batarya Göstegesi :S

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

creekin

Üye
    Konu Sahibi
Batarya Göstegesi :S
Nokia 5228 kulanıcıyım hemen hemen hemen 5230 ile aynı tek farkı 3g internet kullanması. neyse sorun şu telefonda batarya göstegesi kendini güncellemiyordu açıp kapatmadan. güncelledim *#7370# yaptım olmadı. servise verdim v51c02 sürümünü yüklemişler ve şuanda nokianın internet sitesine daha yüklenmemiş yani ilk kullanıcısıyım desen yeridir. batarya zayıf uyarısı almıyordum. şarj göstergesi açıp kapatmadan güncellemiyordu servise verdim v51 yüklenmiş gelmiş ve sorunum çözülmüş takii batarya göstergesi 1 çubuğa düşünce fark ettim yine batarya zayıf uyarısı vermiyor yani anlayacağınız batarya göstergesi güncelliyor am batarya zayıf uyarısı almıyorum. yanlız servisten aldığımda yapılan işlem şudur. yeni güncelleme yüklendi. cihazınız testlerde başarı ile geçti. sorun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir... hafıza kartına bilgisayardan format attım hani virüs vardır die telefona hiç takmadan. ama batarya zayıf uyarısı vermiyor şimdi tekrardan garantiye göndermelimiyim sizce?

Symbianist

Symbianist

Üye
Çok ilginç bir durum format falan düzeltmedi ise teknik bir arıza galiba

anılbaran

anılbaran

Üye
hard format at . Telefonu kapat. Sırası ile =yeşil tuş+kırmızı tuş+kamera tuşu+açma kapama tuşuna basılı tut (4 tuştanda elini çekmiceksin yaklaşık 15 sn) eger ülke sorarsa hard format attın demektir. Bi dene bence

stainless steel

stainless steel

Üye
total patrol uygulaması işini görür.

• Beğen
Tepkiler: creekin

creekin

Üye
    Konu Sahibi
Ya arkadaşlar. Hard formatı biliyorum ve atmak istemiyorum çünkü kullandığım bir çok uygulama gidecek ve bir daha yüklemem için ücret gerekir ve bazıları nokia tarafından yükleniyor bulamam. ama gösterge güncelleniyor fakat batarya zayıf uyarısı yk neyse sorun yk zaten 1çubuk kaldığında uyarı veriyor bende 1 çubuk kaldımı takıyorum :D ama kafam eserse servise gönderirim fakat yapacaklarını zannetmiyorumm. çünkü üst kademeye iletmiyorlar kendileri orda 1-2gün içinde format atıyorlar tamam. zaten gönderirsem ve olmazsa 2-3gün tekrar denerim baktım lmamış 3.kez bahanesi ile yenisini isterim :D ayrıca anılbaran arkadaşım daha önceden hiç güncellemiyorken yapmıştım hard frmatı hiç düzelmedi yüzden hardformattanda korkuyorum bi nedendende yüklü lan yaklaşık 20mbta kadar bir çok dosya siliniyor. bide v51 daha internette yok ilk kulanıcısıyım nokia sağlsun tekrar yüklemek zor olur bir prblem çıkarsa. Bide bişi sorucam bu telefn hafızasında .cfg ve txt uzantılı dosyalar oluşşuyor bunlar siliniyor bunlar nedir ilk kullanırken yktu snra luştu sildikçe çıkıyor tekrardan yararı varmı ?

----------Eklendi @ 20:00:20 ---------- Yazıldı @ 19:56:29 ----------

Ayrıca batarya programı kullanmak istemiyorum nokia battery yüklemiştim hemen oda etki ediyr göstergeye gözlerimle gördüm

----------Eklendi @ 20:08:14 ---------- Yazıldı @ 20:00:20 ----------

Signed lazım total patrolun internette unsigned var

anılbaran

anılbaran

Üye
hard format yınede at derim. Ücretli uygulamalar hangisi oviye para mı verıyon bi uygulama için :) ayrıca telefonu 3 dk da hackle böylelikle signed bulcam diye çabalamassın :)

creekin

Üye
    Konu Sahibi
garanti içinde daha hacklemek istemiyorum yoksa onu bende yapıcam garanti bitsin. neyse dediğiniz gibi format atayım sonra oviden yüklerim. usb kablo var zaten. sorun değil aklıma gelmedi

----------Eklendi @ 20:13:58 ---------- Yazıldı @ 20:11:07 ----------

birde hard format atmak garanti dışına çıkarırmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt