creekin
Üye
Batarya Göstegesi :S
Nokia 5228 kulanıcıyım hemen hemen hemen 5230 ile aynı tek farkı 3g internet kullanması. neyse sorun şu telefonda batarya göstegesi kendini güncellemiyordu açıp kapatmadan. güncelledim *#7370# yaptım olmadı. servise verdim v51c02 sürümünü yüklemişler ve şuanda nokianın internet sitesine daha yüklenmemiş yani ilk kullanıcısıyım desen yeridir. batarya zayıf uyarısı almıyordum. şarj göstergesi açıp kapatmadan güncellemiyordu servise verdim v51 yüklenmiş gelmiş ve sorunum çözülmüş takii batarya göstergesi 1 çubuğa düşünce fark ettim yine batarya zayıf uyarısı vermiyor yani anlayacağınız batarya göstergesi güncelliyor am batarya zayıf uyarısı almıyorum. yanlız servisten aldığımda yapılan işlem şudur. yeni güncelleme yüklendi. cihazınız testlerde başarı ile geçti. sorun hafıza kartından kaynaklanıyor olabilir... hafıza kartına bilgisayardan format attım hani virüs vardır die telefona hiç takmadan. ama batarya zayıf uyarısı vermiyor şimdi tekrardan garantiye göndermelimiyim sizce?
ama kafam eserse servise gönderirim fakat yapacaklarını zannetmiyorumm. çünkü üst kademeye iletmiyorlar kendileri orda 1-2gün içinde format atıyorlar tamam. zaten gönderirsem ve olmazsa 2-3gün tekrar denerim baktım lmamış 3.kez bahanesi ile yenisini isterim
ayrıca telefonu 3 dk da hackle böylelikle signed bulcam diye çabalamassın