mehmett1789
Üye

Bunun bir sürü nedeni olabilir
suya düşürdüysen telefonun içinde kısa devre olabilir bunun için cihazını iyice kurutmalısın saç kurutma makinası ile olabilir mümkünse cihazı fazla ısıtmadan bir kaç seferde kurutma işlemi yapmalısın
yeni alınan batarya orjinal mi değil mi öenmli kalite açısından
ve yeni bataryayı alıp telefona taktığında şarj seviyesi neydi bu çok önemli bir batarya üretim aşamasında %80 şarj edilir tam doldurulmaz bu batarya kullanıcıya gidene kadar ki süre içinde bu seviye düşmemeli düşerse zaten kalitesi bozuk demektir şarj tutmadığı anlamına gelir hiç bir yere takılı batarya enerji harcamaz harcamamalı bu konuda dikkat li olunmalı
diğer bir seçenekte sistem olabilir arkaplanda sizden habersiz çalışan bir yazılım veya işlem bataryanızı harcayabilir
en son seçenekte psikoljikte olabilir yani size öyle geliyordur![]()

değil ama daha önce kullandığım bataryada denedimsudan kaynaklı değil ama benim de batarya erken bitmeye başladı. Yeni aldığın batarya orjinal mi ?
Bunun bir sürü nedeni olabilir
suya düşürdüysen telefonun içinde kısa devre olabilir bunun için cihazını iyice kurutmalısın saç kurutma makinası ile olabilir mümkünse cihazı fazla ısıtmadan bir kaç seferde kurutma işlemi yapmalısın
yeni alınan batarya orjinal mi değil mi öenmli kalite açısından
ve yeni bataryayı alıp telefona taktığında şarj seviyesi neydi bu çok önemli bir batarya üretim aşamasında %80 şarj edilir tam doldurulmaz bu batarya kullanıcıya gidene kadar ki süre içinde bu seviye düşmemeli düşerse zaten kalitesi bozuk demektir şarj tutmadığı anlamına gelir hiç bir yere takılı batarya enerji harcamaz harcamamalı bu konuda dikkat li olunmalı
diğer bir seçenekte sistem olabilir arkaplanda sizden habersiz çalışan bir yazılım veya işlem bataryanızı harcayabilir
en son seçenekte psikoljikte olabilir yani size öyle geliyordur![]()
2 tane batarya kullanıyorum 
Batarya sahte miymişsahte bataryadan kaynaklanıyor bence o durum. Son zamanlarda kaç sahte batarya denediysem %100 gidiyor bir kaç saat sonra anında batarya zayıf güç tasarruf moduna geçiyor tahminim senin sorununda bu şekilde olması lazım.

Batarya sahte miymiş![]()
Hemen orjinale dön kardeş![]()

Sadece aldım demiş aslında orjinal falan dememişsahte kullanıyorum yazmıştı yanlış anlamadıysam eğer o yüzden öyle söyledim![]()

Sadece aldım demiş aslında orjinal falan dememiş![]()

Burdaki tek suçlu Mehmetbatarya orjinal mi dedim değil demiş ben suçsuzum![]()

Burdaki tek suçlu Mehmet
Orjinal alsaydı tüm bunlar yaşanmazdı![]()

evet Mehmet suçlusun orjinal kullan korsana hayır![]()
Mehmet in de konuya baktığı yok
Şarjı çabuk biten bizim telefon sanki 
Mehmet in de konuya baktığı yok
Şarjı çabuk biten bizim telefon sanki
![]()