Denibo
Üye
-
Konu Sahibi
-
navıfırmı acıp rm 596yı secınce bende sadece 11.12, 13.16 ve 14.2 cıkıyo 24 yok yanı. sebebı nedır?
navıfırmı acıp rm 596yı secınce bende sadece 11.12, 13.16 ve 14.2 cıkıyo 24 yok yanı. sebebı nedır?
Navifirm Programına Giriyoruz Öncelikle.
N8 RM - 596 ı Bulup Daha Sonra Yandaki Sütunda 24.1 Versiyonuna Tıklıyoruz
Rm-596 Variant Netherlands DARK GREY V3 ü Seçiyoruz
Dosyaların Nereye Kaydedilceğini Soruyor C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-596 İsimli Klasörü Seçiyoruz Böyle Bi Klasör Yoksa Kendiniz Gösterdiğim Doğrultuda Aynı İsimde Klasör Açabilirsiniz. Daha Sonra Download From Fire'ye Tıklıyoruz Dosyalarımız
İndikten Sonra ;
Phoenix 2010 Programını Açıyoruz
File'ye Daha Sonrada Manage Connections'a Tıklıyoruz
USB Üst Seçili Konumda Olacak Apply Diyip Close'ye Basıyoruz..
Daha Sonra File'ye Basıp Scan Product Diyoruz Alt Kısımda Cihazı Buluyor Programımız RM - 596 Olarak Variant Koduyla Beraber READY Yazan Yerin Yanında Beliriyor.
Üst Kısımda Flashing Butonunu Göreceksiniz.Ona Tıklayıp Firmware Update Diyoruz.
Product Code Yazan Yerin Yanında 3 Tane Nokta Var O Kısıma Tıklıyoruz
Çıkan Variant ' a Tıklayıp OK 'a Basıyoruz
Refurbish'e Tıklayıp Bekliyoruz Sizden Power Tuşuna Basmanızı İsteyebilir..
Oluşabilcek Sorunlardan Ben Sorumlu Değilim Ama N8 Telefonlarınızda Sorun Yaşarsanız Bana Ulaşabilirsiniz Açılmayan Cihazları Dead Flash Yöntemiyle Kurtarıyorum %0 Risk İle
V24.001 Versiyonu Gayet Stabil Çalışmakta Ovi Sorunu Wlan Sorunu Yaşamıyorum Şuanda Bir Problemle Karşılaşmadım Ovide Türkiye İçin Anna Çıkana Kadar Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz.
tüm dosyaları mı indiriyoruz yoksa sadece kendi seçili olanlaro mı birde onu soylesen güzel olacaktı
hacı bu Türkçe mi?
kardeş illa senin dediğin dark greyi mi seçmemiz gerekiyo, benim n8 gümüş renli. yoksa silver i mi seçeyim
Bende hiçbir dosya seçilmemiş.All tuşuna basıp hepsinimi indireceğiz
sen nasıl yükledin onu pr1.2 den mi bende anna v22 var üstüne yüklesem olurmu yokse geri dönmem gerekiyor mu v14 e
hocam benim tel kapandı açılmıyor.sadece titreşim veriyor başta.yardımcı olabilirmisin
peki germany v24 te hata,bug falan var mı ve o da Türkçe mi?Yalnız bu 24.01 versiyonu telefonuna flashlayanlar, Anna'nın Türkçe sürümü 22.14 olacağından ve yazılım düşürme şansları ( Dead Phone Flash dışında ) olmadığından, Türkiye versiyonuna dönemeyebilirler. Bu yüzden eğer flashlama işlemine illâ ki girişeceğim diyorsanız, EURO2_GERMANY Paketini flashlayın çünkü yazılım sürümü Türkiye için çıkacak olanla aynı. Yani o zaman Türkiye'de çıktığında da aynı sürümü flashlayabilirsiniz.
24 çıkması lazım nasıl çıkmaz ya bende çıkıyor.Abdestin var mı birader?
Cache temizleyip tekrar deneyin.
Bu arada dip not: flashlama yapmadan önce kesinlikle bilgisayarınızdan antivirüs güvenlik programı ne varsa kaldırın ya da devre dışı bırakın. Ondan sonra ah vah çekmeyin.Çünkü antivirüs programları flash atmayı engelliyor cihaz ölebilir. Dead flash atmak zorunda kalabilirsiniz..
peki germany v24 te hata,bug falan var mı ve o da Türkçe mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?