teşekkürler
Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için 
nokia pc suıte yuklu olması gereklımı ??

Emeğine sağlık![]()

TeşekkürLer yardımcı oLabiLdiysem ne mutLu bana![]()

Benim bildiğim konular ama eminim birçok arkadaşın işine yarayacaktır emeğinize teşekkür etmek istedim devamını bekliyoruz![]()

Merhabalar
İlk basta çıkan P- dongle not detected hata ekranını bir türlü geçemiyorum sürekli aynı hatayı veriyor bir sonraki adıma geçemiyorum.nedendir acaba?

yok baya bi aradım ama göremedim bi çözüm.benim şansıma :P
Ama istersen müsait oLduğum bi anda geniş kapsamLı bi arama yaparım herkes için
Konuyu tekrar düzenLerim 
valla süper bişey olmuş arkadaşım eline ve emeğine sağlık şu an kullanıyorum çok güzel 5800 üzerinde c6 telefonumuz oldu tekrar teşekkürler

dokunmatiği acayip hızlı şu an için herhangi bir hata yok fakat ev ekranları yok sanırsam veya varda ben mi bulamadım

TSUBASA AYNI HATAYI BENDEDE VERDI , SORUN BURDAN INDIRDIGIM JAF PROGRAMINA AİT LINKLERDE BENDE UYUMSUZLUK YAPTI CALISMADI, SONRA BENDE BU GUNCELLEMEYI CIKARAN GURUBUN FORUMUNU BULDUM BIRAZDAN LINKINI VERECEGIM YERDEN TUM DOSYALARI INDIRDIM VE SORUNSUZ SEKILDE OLDU.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBURDAN INDIRIP ARKADASIMIN ANLATTIGI SEKILDE RESIMLI ANLATIMA GORE YAPABILIRSIN !!
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızJAF PROGRAM LINKI BUNU INDIRIP KULLAN
TSUBASA AYNI HATAYI BENDEDE VERDI , SORUN BURDAN INDIRDIGIM JAF PROGRAMINA AİT LINKLERDE BENDE UYUMSUZLUK YAPTI CALISMADI, SONRA BENDE BU GUNCELLEMEYI CIKARAN GURUBUN FORUMUNU BULDUM BIRAZDAN LINKINI VERECEGIM YERDEN TUM DOSYALARI INDIRDIM VE SORUNSUZ SEKILDE OLDU.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBURDAN INDIRIP ARKADASIMIN ANLATTIGI SEKILDE RESIMLI ANLATIMA GORE YAPABILIRSIN !!
--------------- Ekleme ---------------
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızJAF PROGRAM LINKI BUNU INDIRIP KULLAN
Kusura bakmayın bu sorununuzu araştıramadım pek çünkü vaktim yoktu ama emin oLun araştırma yapsaydım sorununuzu çözerdim hem bunun yanı sıra 1o numara bi anLatımLa hata yapma oLasıLığınız %0 - %1 sorun sizden veya pc den kaynakLanmadığı sürece !! 
Çok saqol .) verdiğin çözüm işe yaradı ..
Artık bu konu ile sorun kaLmadı sanırım ???
ama konunun gösterim sayısına bakıyorum ve teşekküre bakıyorum arada dağLar kadar fark var .s neysee yinede yardım edebiLdiysem ne mutLu bana
Emeğe saygı sözünü unutmayaLım