Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

milestone

milestone

Üye
teşekkürler

teacher1982

Üye
nokia pc suıte yuklu olması gereklımı ??

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
nokia pc suıte yuklu olması gereklımı ??

Hayır . Aksine nokia pc suite kapatıLacak kapaLı oLacak :)
+
konunun 646 gösterimi var ve geLen teşekkür sayısına bak .s
Emeğe saygı diye bişey yok artık kimsede .s bi teşekkür et ' e basmak çok zor olmasa gerek sömürgeciLer çok var .s

Ferzan

Ferzan

Üye
Emeğine sağlık:tşk:

Ferzan

Ferzan

Üye
Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Benim bildiğim konular ama eminim birçok arkadaşın işine yarayacaktır emeğinize teşekkür etmek istedim devamını bekliyoruz :oke:

KonuLarım tutuLursa emin oL hayatında görmediğin bi biçimde resimLi anLatımLar sunarım :ehe

--------------- Ekleme ---------------

E yuh yani gösterim 840 bu kadar yorum ve bu kadarmı teşekkür ?

tsubasa

tsubasa

Üye
Merhabalar
İlk basta çıkan P- dongle not detected hata ekranını bir türlü geçemiyorum sürekli aynı hatayı veriyor bir sonraki adıma geçemiyorum.nedendir acaba?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
Merhabalar
İlk basta çıkan P- dongle not detected hata ekranını bir türlü geçemiyorum sürekli aynı hatayı veriyor bir sonraki adıma geçemiyorum.nedendir acaba?

ÖyLe oLmaması Lazım asLında .s Bende anLamadımki onu .s bende çıktığında tamam diyorum sonra yine go diyorum boot hatasımıdır nedir resimdede gösterdiğim gibi ok diyorum açıLıyo ama sende neden öyLe oLdu anLamadım .s Bi arkadaşta daha oLmuş öyLe beLkide çözümünü buLmuştur burda yorumu vardı bakarsan buLabiLirsin :oke:

tsubasa

tsubasa

Üye
yok baya bi aradım ama göremedim bi çözüm.benim şansıma :P

tugrul_27

tugrul_27

Üye
valla süper bişey olmuş arkadaşım eline ve emeğine sağlık şu an kullanıyorum çok güzel 5800 üzerinde c6 telefonumuz oldu tekrar teşekkürler

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
yok baya bi aradım ama göremedim bi çözüm.benim şansıma :P

Şu foruma takıLmaya girmeye başLadım başLayaLı bi tek sende bide o arkadaşta gördüm bunu vaLLa yoksa eLimden geLeni yapardım :) Ama istersen müsait oLduğum bi anda geniş kapsamLı bi arama yaparım herkes için :) Konuyu tekrar düzenLerim :)
Çünkü ben her geniş aramamda neyi arıyorsam buLuyorumda .p

valla süper bişey olmuş arkadaşım eline ve emeğine sağlık şu an kullanıyorum çok güzel 5800 üzerinde c6 telefonumuz oldu tekrar teşekkürler

ÖnemLi değiL kardeşim amacım isteyen herkesin bu konudan faydaLanıp kuLLanabiLmesi :)

tugrul_27

tugrul_27

Üye
dokunmatiği acayip hızlı şu an için herhangi bir hata yok fakat ev ekranları yok sanırsam veya varda ben mi bulamadım

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
dokunmatiği acayip hızlı şu an için herhangi bir hata yok fakat ev ekranları yok sanırsam veya varda ben mi bulamadım

Evet yok ev ekranLarı çünkü bu fw ye ekLememişLer widget özeLLiği oLduğu için tek onu ekLemişLer Ama mod fw yaptıkLarında onuda yaparLar :oke:

batujan12

batujan12

Üye
P- dongle not detected hatasını bir türlü geçemiyorum hep aynı hata geliyor .s.s bi çözümü var mı?

furkan142

furkan142

Üye
Kusura bakmayın ama bu kadar açık bi şekilde anlatıldıgı halda nasıl yapamıosunuz anlamıyorum valla.

teacher1982

Üye
TSUBASA AYNI HATAYI BENDEDE VERDI , SORUN BURDAN INDIRDIGIM JAF PROGRAMINA AİT LINKLERDE BENDE UYUMSUZLUK YAPTI CALISMADI, SONRA BENDE BU GUNCELLEMEYI CIKARAN GURUBUN FORUMUNU BULDUM BIRAZDAN LINKINI VERECEGIM YERDEN TUM DOSYALARI INDIRDIM VE SORUNSUZ SEKILDE OLDU. BURDAN INDIRIP ARKADASIMIN ANLATTIGI SEKILDE RESIMLI ANLATIMA GORE YAPABILIRSIN !!

JAF PROGRAM LINKI BUNU INDIRIP KULLAN

batujan12

batujan12

Üye
TSUBASA AYNI HATAYI BENDEDE VERDI , SORUN BURDAN INDIRDIGIM JAF PROGRAMINA AİT LINKLERDE BENDE UYUMSUZLUK YAPTI CALISMADI, SONRA BENDE BU GUNCELLEMEYI CIKARAN GURUBUN FORUMUNU BULDUM BIRAZDAN LINKINI VERECEGIM YERDEN TUM DOSYALARI INDIRDIM VE SORUNSUZ SEKILDE OLDU. BURDAN INDIRIP ARKADASIMIN ANLATTIGI SEKILDE RESIMLI ANLATIMA GORE YAPABILIRSIN !!

Çok saqol .) verdiğin çözüm işe yaradı ..

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi

Teşekkür ederim kardeşim biLgiLer işin :oke: Kusura bakmayın bu sorununuzu araştıramadım pek çünkü vaktim yoktu ama emin oLun araştırma yapsaydım sorununuzu çözerdim hem bunun yanı sıra 1o numara bi anLatımLa hata yapma oLasıLığınız %0 - %1 sorun sizden veya pc den kaynakLanmadığı sürece !! :oke:

Çok saqol .) verdiğin çözüm işe yaradı ..

İşinize yaramasına sevindim :oke: Artık bu konu ile sorun kaLmadı sanırım ??? :hmmm ama konunun gösterim sayısına bakıyorum ve teşekküre bakıyorum arada dağLar kadar fark var .s neysee yinede yardım edebiLdiysem ne mutLu bana :oke: Emeğe saygı sözünü unutmayaLım :oke:

Üst Alt