Baştan sona 5800 a özel c6 fw kurulum işlemi anlatımı resimli ve ayrıntılı %0 hata !

Sponsorlu Bağlantılar

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
bu programı kullanmıyacam ama yinede eline saglık cok güzel bir paylasım olmus

TeşekkürLer yinede :) iLgi ve aLakan için :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Konuda ufak düzenLemeLer yapıLmıştır anLatımda küçük önemsiz bi kaç şeyi atLamıştım kusura bakmayın onLarda ekLendi :) SaygıLarımLa (:

Solphemaco

Üye
sadece "red" için hack var. blue serisini hacklersek sorun çıkar mı?

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
sadece "red" için hack var. blue serisini hacklersek sorun çıkar mı?

Sadece red için hack var derken ? bütün hepsi için geçerLi bu fw :) PNHT ' nin çıkardığı bir fw ' dir (:
İstediğin 5800 modeLine uyguLayabiLirsin bLue da dahiL :oke:

Solphemaco

Üye
Sadece red için hack var derken ? bütün hepsi için geçerLi bu fw :) PNHT ' nin çıkardığı bir fw ' dir (:
İstediğin 5800 modeLine uyguLayabiLirsin bLue da dahiL :oke:

daha önce v50 güncellemesini hacklerken blue seçenekleri de vardı. problem çıkartmayacaksa önemli değil o zaman.

ayrıca telefon açıkken hack yapmak için telefon modunu "offline" seçmek gerekiyor sanırım.

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
daha önce v50 güncellemesini hacklerken blue seçenekleri de vardı. problem çıkartmayacaksa önemli değil o zaman.

ayrıca telefon açıkken hack yapmak için telefon modunu "offline" seçmek gerekiyor sanırım.

TeLefonu kapatıyoruz :) Yazmıştım zaten :) Okumamışsınız yada gözünüzden kaçmış herhaLde :)

simaros

simaros

Üye
arkadaş c6 dosyalarını nasıl kaydediyoruz anlamadım

justice4ewer

Üye
helal be kankam o kadar uğraştır sonunda açtın konyu resimli anlatımnı yaptın tebrikler :)

justice4ewer

Üye
yav kanka hata verdi yaw warning warning die napacam yardım et :(

justice4ewer

Üye
hata yani xD

ozkan1979

ozkan1979

Üye
bütün konularını baştan sonuna kadar okudum
hiç bilmezkezken araştıra araştıra konu anlatımı yapmışsın mütiş
en acemi adam dahi yapabilir ben acemiyim hiç böyle birşey yapmadım ama bu anlatımla yapacagım süper anlatım

bir soru peki kulanım olarak memnun musun? skyfire falan yükleyebiliyormuyuz çalışıyormu ?

benim pc de pc suite yüklü degil direk senin anlatıgın gibi o dosyaları yükleyip anlattıgın şekilde yapsam olur degilmi
artı olarak önceden başka birşey yapmama gerek varmıdır.

teşekkürler.

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
Vay arkadaş yaa telefon fesmen uçuyor yaaa super bişe olmuss harikaaaaaaa ellerıne saglık yaa

Rich4arD

Rich4arD

Üye
    Konu Sahibi
bütün konularını baştan sonuna kadar okudum
hiç bilmezkezken araştıra araştıra konu anlatımı yapmışsın mütiş
en acemi adam dahi yapabilir ben acemiyim hiç böyle birşey yapmadım ama bu anlatımla yapacagım süper anlatım

bir soru peki kulanım olarak memnun musun? skyfire falan yükleyebiliyormuyuz çalışıyormu ?

benim pc de pc suite yüklü degil direk senin anlatıgın gibi o dosyaları yükleyip anlattıgın şekilde yapsam olur degilmi
artı olarak önceden başka birşey yapmama gerek varmıdır.

teşekkürler.

Konu şu anda mükemmele yakın durumdadır :oke: Tam mükemmel deildir yani unutmuş olabileceğim durumlar vardır kusuruma bakmayın ama herşey yorumlardada mevcut zaten :oke: Konuda pc suite kurulu olması gerek olduğunu yazmayı veya göstermeyi unutmuştum :allalla: Ama pc suite kurulu olması gerek vede kapalı olması gerek kurulu olacak ama açılmicak :oke:
Ve yorumun için araştırman için teşekkür ederim :oke: Üyeliğimi kurduğumda hiçbirşeyin farkında değildim . Herşey laylaylomdu bana göre :d: Ama gel görki bundan daha güzel konular hazırlama yeteneğine sahip oldum maxicep bağımlısı oldum :oke:Maillerime hep bakarım ve maxicepten mail görmediğim zaman kafayı yerim yani :d: Herşey yavaş yavaş acele işe şeytan karışır derlerya çok doğru yani :oke:
Skyfire ye gelince onu kullanabileceğini pek zannetmiyorum çünkü benim bildiğim kadarıyla hatta kesin bilgi türkiyeye kapatıldı skyfire ..
Teşekkürler
:bigstar:

Vay arkadaş yaa telefon fesmen uçuyor yaaa super bişe olmuss harikaaaaaaa ellerıne saglık yaa

Teşekkür ederim + bu fw PNHT ' nin yapımıdır yani Profesyonel Nokia Hack Team :oke: Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :bigstar:

kartallı_caner

Üye
use ını yapmadan yaptım ve mükemmel oldu telefona can ve görsellik geldi yapımda emeği gecenlere teşekkür ederim

simaros

simaros

Üye
uyumluk ile ilgili xp seçeneği bende yok bide sürekli P- hatası alıyorum

ozkan1979

ozkan1979

Üye
dostum bu anlattıgın konular

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...xm-c6-based-mod-fw-n97hs-4x5-menu-390454.html

kotukoylu arkadaşımızın anlattıgı ile aynımıdır

suanda en stabil çalışan program flas hangisidir kullananlar memnun olanlar yönlendirebilirmi acaba

kafam okadar karıştıki okadar çok flas yazılımı varki benim sormak istedigim en stabil çalışan flas hangisidir 5800 için

birde bu soru benim için önemli diyelimki beyenmedim teli eski haline orjinal haline çevirebilirmiyim ve bunu nasıl yapabiliriz anlatımı falan varmıdır teşekkürler

Potter_PP arkadaşım bana özelden msn veya email adresini verebilirmisin bir şeyler sormak isterim

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Sağol

Discovery2

Üye
i8910 hd için bu yazılım olurmu acep ?

Üst Alt