ardacumhur
Üye
saol abi deniycem dediğin gibiuygulamayi acin ve ekrani sola kaydirarak create new skin'e tiklayin. İlk olarak tile'in ön yüz resmini ve ikinci olarak arka yüz resmini swceceksiniz. İsterseniz ayni resmi iki taraf icin de secebilirsiniz. Daha sonra oluşan skinde tile'larin uzerine basili tutarak customize'ye tiklayin ve tile'in hangi uygulamayi acacagini,ismini belirleyin ve sirayla tile'lara bir kere tiklayarak başlat ekranina pinleyin.
Bunun için sade duvar kağıtları bulmak lazım. Gözü hem ormayan, hem logoları güzel gösteren, hem de kutucuğun adını gösteren duvar kağıtları. Telefonun kendi standart duvar kağıdı çok güzel mesela bunun için. Damla damla olan. Eğer varsa böyle duvar kağıtları paylaşalım birbirimizle daha iyi olur.
- - - Eklendi - - -
Mesela ala renkliler de hoş durabilir şöyle ;
Keşke kutu seçimini özgür bıraksaymış.
Bıraktım ben, istediğin gibi seç
İmza: Özgür
uygulamayi acin ve ekrani sola kaydirarak create new skin'e tiklayin. İlk olarak tile'in ön yüz resmini ve ikinci olarak arka yüz resmini swceceksiniz. İsterseniz ayni resmi iki taraf icin de secebilirsiniz. Daha sonra oluşan skinde tile'larin uzerine basili tutarak customize'ye tiklayin ve tile'in hangi uygulamayi acacagini,ismini belirleyin ve sirayla tile'lara bir kere tiklayarak başlat ekranina pinleyin.
Olmadı ya da ben yapamadım. Ekran en başta sola kaymıyor ki. sağa da kaymıyor.
oha süper bişi bu üst konu olmalı
bildirim sorunu var canlı degil kutular :/ whatsappdan yada normal olarak mesaj geldiginde tıklayıp bakmak gerekıyor yada tuş kilidi yapıp tekrar actıgında bildirimlere bakabiliyorum gelmişmi gelmemişmi diye :/ büyük bi sıkıntı bu bence
O çok kötü olmuş ya.
Bu uygulama benim telefon için uyumlu değil sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?