Basketbol 2010 Dünya Kupasında Rakiplerimiz Belli Oldu!...

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Türkiye'nin rakipleri Yunanistan, Porto Riko, Rusya ve Çin oldu..

28 Ağustos – 12 Eylül tarihleri arasında Türkiye’de organize edilecek 2010 FIBA Dünya Şampiyonası’nın kura çekimi İstanbul Çırağan Kempinski Otel’de gerçekleştirildi.

Kura çekiminin öncesinde Anadolu Ateşi bir gösteri sundu. FIBA Başkanı Bob Elphiston kura çekimi öncesi duygu ve düşüncelerini aktarırken TBF Başkanı Turgay Demirel de yaptığı konuşmada 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası'nın Türkiye'de düzenlenecek olmasından dolayı duyduğu gururu ifade etti. Turgay Demirel'in konuşmasının ardından ünlü balet Tan Sağtürk sahnede şovunu sundu...
A GRUBU
Arjantin
Sırbistan
Avustralya
Almanya
Angola
Ürdün

B GRUBU
ABD
Slovenya
Brezilya
Hırvatistan
İran
Tunus

C GRUBU
Yunanistan
Türkiye
Porto Riko
Rusya
Çin
Fildişi Sahili

D GRUBU
İspanya
Fransa
Kanada
Litvanya
Yeni Zelanda
Lübnan

internethaber

Dwyane_Wade

Üye
Diğer gruplara nazaran daha kolay bir gruba düştük..Rusya 2007 Avrupa Şampiyonluğu halinden epey uzakta,Yunanistan yeni bir yapılanmaya gitti,Çin'de sadece Yao Ming birşeyler yapmaya çalışıyor ki oynayıp oynamayacağı bile belli değil,Porto Riko ve Fildişi Sahili maçlarında ise zorlanmayız diye düşünüyorum..Lider çıkabileceğimiz bir grup,güzel bir kura çektik...:oke:

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Kağıt üzerinde en kolay grup gibi gözükmekte. Ama bizim ne yapacağımız belli olmaz. Futbolda da en kolay grubu çekmiştik ama maalesef sonuç hüsran oldu...

Dwyane_Wade

Üye
Ben basketbolculardan umutluyum..Bu seneki Avrupa Şampiyonasında hatamız grup maçlarında enerjimizi tüketmemiz ve ileriki maçlara yorgun bir şekilde çıkmamızdı..Fikstürümüzünde pek avantajlı olduğu söylenemezdi zaten..Tanjevic hep 2010'u hedefliyorum ona göre çalışıyorum diyor..Umarım sonuç hüsran olmaz..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Bakalım hiç sanmıyorum. Umarım beni yanıltırlar...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Kolay gibi gözüküyor ama bence zor bir gurup..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Zaten kolay gibi görünen gruplardan çıkamıyoruz umarız bu sefer öyle olmaz başarılar

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Gruptan kesinlikle çıkacağımızı düşünüyorum ..

'Davut

'Davut

Üye
yunanistan'ı daha önce'de yendik bundan sonra'da yeneriz.....Taraftar desteği ile yarı final final niye düşünülmesin yeter'ki Abd ilk turlarda çıkmasın...

Dwyane_Wade

Üye
Davut™;1858355' Alıntı:
yunanistan'ı daha önce'de yendik bundan sonra'da yeneriz.....Taraftar desteği ile yarı final final niye düşünülmesin yeter'ki Abd ilk turlarda çıkmasın...

İnşallah,ABD ile finalde karşılaşmak isteriz :ehe

Üst Alt