Rainesto
Üye
hiçbirini çünkü denim hiçbirine gelmedilumia 920 için hangi rom'u tavsiye edersiniz beyler?
hiçbirini çünkü denim hiçbirine gelmedilumia 920 için hangi rom'u tavsiye edersiniz beyler?
Ben 1020 ye almanya romu yükledim menüden Türkçe yi seçtim tamamdırTürkçe dil varmı
İngilterebeyler selam;
ORG-GB hangi ülkenin operatörü bilen varmı arkadaşda 925 var ekstra bilgi kısmında operatörde ORG-GB yazıyor
Kardeşim denim gelmediği için yüklemenin hiçbir faydası olmazvodafone almanya için 920 rom buldum indirdim sizce yükleyeyim mi??? sıkıntı olurmu
1020 için Almanya O2 produc kodu 059T676almanya romu yükledim Q2 denim değil arkadaşlar 1020 denim romun kodunu verirmisiniz bi zahmet cyan galiba
Sonradan bir güncelleme daha yüklendi şimdi baktığımda CYAN yazıyor.is sürümü 8.10.14219.341Almanyada O2 denim verdi onun romunu kurup deneyebilirsiniz.925 den hiçbir ülke için varmı bir haber ?
Türkiye roumunu beklemeden seninde kurduğun gibi Hindistan romunu kursam telefon için herhangi bir sorun teşkil eder mi? garanti ve özellik açısından.Konu Kapanabilir.Hindistan romu ile kurdum denim'i.
Türkiye roumunu beklemeden seninde kurduğun gibi Hindistan romunu kursam telefon için herhangi bir sorun teşkil eder mi? garanti ve özellik açısından.
Ben Almanya romunu yüklediğimde Denim e hoşgeldiniz falan yazdı,extraralar+bilgi ye baktığımda yine denim yazıyrdu ama cihaz bir güncelleme daha buldu ve yükledi ondan sonra cyan yazıyor artık,ben bu işten bişiy anlamadımLumia denim yükleyen varmı arkadaşlar bide hangi romu ve kodu nedir Almanya romu denim değil
1020 için
Kimseden ses çıkmadı arkadaşlar hayırdır kimse 1020 denim yüklemedi galiba