toprakec
Üye
HOCAM ÖNCELİKLE AÇTIĞINIZ KONUNUN YARARI BÜYÜK OLDUĞU/OLACAĞI İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
Benim Telefon İle İlgili Sorunum; Telefonumu Şarz Edip Kullanmaya Başladıktan ½ Saat Sonra Kapanıyor. Tekrar Açtığımda Batarya Full Görünüyor. Tekrar Kapandığında İse Açılmıyor. Telefondaki Uygulamaları Kaldırdığımda İse Sorun Devam Ediyor. Batarya İle İlgili Bir Sorunum Olduğunu Düşünerek Telefonun Bataryasını Değiştirdim. Sorun Devam Ediyor. Yardımınıza Teşekkür Ederim.
Telefon Modeli: 6600 V 4.09.1 NHL 10
ya arkadaşlar benim 6630 um var avea nın bedava msn sini yüklemek istiom gerçi her program yükleyişimde güvenlik duvarı uyarısı verio ve onu verince de calışmıo program bunun yüzünden msn ye cepten giremiyorum
ya benim telefon hafıza kartı varken açılmıyor nokia yazısı ekranda kalıyor ama sadece benim hafıza kartında böyle yapıyor yardımcı olursan sevinirim
Nokıa 7200 Oyun Yukleme Sorunu(4mb Hafıza War 60kb üstü Oyun Atmıyor)VEDE UYGULAMA YUKLE OLARAK YUKLUYORUM PC SUITE ILE UYGULAMALARA ATIYOR..TLFONA ONCEDEN YUKLETMISTIM OYUN DIREK OYUNLAR KLASORUNE ATIYYOR..ALTERNATIF PROGRAM WARMI?
Arkadaslar Ca-42 ıle Yukluyorum Atmıyor Buyuk Dıyor 75kba A Bıle ..ne Yapıcam Nasıl Oyun Atıcam Bıde Oyunlar Klasorune Atmıyorda Uygulamara Dırek Atıyor ..kızılotesı Aletımı Alıcam ..ama Okadar Uzun Sure Kızılotesıde Accık Durmaz Zannedersem Lutfe Nyardımcı Olun..bide jad dosyasını nasıl aticam?...
tamamıyle şebeke sorunu arkadaşım, sen teli bir defa açıp kapat, yine göndermez ise şebekedir...bazen telefon mms bağlanmıyor nedenleri neler olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?