Basit Bir Şekilde Sertifika Almak

arkadasım bende denedim ok simdi sertifikayı bekliyorum tesekkürler

--------------- Ekleme ---------------

tesekkürler bir dakikada sertifikayı aldım

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın kullanabiliyor musun?

evet tabiki kullanıyorum tesekkür

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan kardeşim...

draw1907

Üye

"You have successfully submitted the application which will be completed within 12 hours as soon as possible for you, and you can re-enter the ****** number at any time to inquire whether or not the completion of your inquiries.
Please collecte the web site to download the certificate again, and I hope you promote our website so that others can quickly obtain the certificate Saipan."

bu mesaj geldi ben şimdi sertifikayı yine aynı yere giriş yaparakmı gelip gelmediğine bakacağım
bu sertifikayı alırsam kutlamalar yapacam

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bak resimde nerden alacağını gösterdim..yine aynı şekilde girip yukardan rar dosyasını indireceksin..

Arkadaşlar çok kolay bir site buldum hemde ingilizce çevirisi var... ben adresi veriyim birde sizler deneyin 1gün icinde sertifikanızı alıyorsunuz...

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
verdiğin adresi biz kaç yıldır biliyoruz..siteyi bir ararsan görürsün..

mkk1971

Üye
resimli sertifika linkini kullanarak yapmaya çalışıyorum fakat şu pro dediğini anlamadım o ne?sertifikamı aldım 2 dosyada hazır fakat "+" ile eklenecel pro konusuna takıldım yardımcı olursan sevinirim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sertifikanı aldıysan sorun yok..o resimde T gibi gözüken yerden indireceksiniz demiştim.

mkk1971

Üye
Nokia.Ovi.Maps.v3.01.4401.s60v3.SymbianOS9.2.Unsigned-CNSTeam

Nokia.Maps.v3.01.2602.s60v5.SymbianOS9.4

bende 5800 var nokia nın haritasını sertikasyon yapmak istiyorum hangi dosyayı yapmam lazım

bundan önce navi koduyla update yapmak gerekiyormuydu?

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
en üsttekini sertifikalayıp kur..benim verdiğim haritayı da indir..

mkk1971

Üye
the uncompleted files are still in the list diyor dosya oluşmuyor anlamadım ama olmadı herhalde

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet olmamış başka sertifikalama programları kullan..

Bl0ck999

Üye
saolasın üstadım tek seferde hata vermeden göderdi simdi bekleme surecine geldim umarım fazla bekletmeden gelir .. simdiden cok teşekkür ederim

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
12 saatte veriyor yarın bu saatlerde alırsın belki daha erken alabilirsin..

Küçük bir soru... Bunları yaptıktan sonra nasıl kontrol edeceğim? Bilgi verebilir misin? Sadece imei numarası yazsam olur mu? bir soru ise ütfen kusura bakma!