Basit Ama Cozemedigim Bir Sorun ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Basit Ama Cozemedigim Bir Sorun ..
Arkadaslar .. 5 Dakika Evvel Laptopun Mousenin ' Sayfayi Asagi Yukari' Kaydirma Tusu Calismamaya Basladi .. Bilmedigim Bir Programi Kaldirdim .. Ondan Dolayi Oldu Galiba .. O Programin Adini Bilen Veya Hangi Driver'in Bu Sorunu Cozecegini Bilen Bir Arkadasim Yardim Etse

Not : Laptop Markasi; ( Packard Bell EasyNote LS )

Simdiden Tesekkurler

TeAmo42

TeAmo42

Üye
sen mausepad ın driverini silmişsin aynısı benim laptopdada olmustu bir program sildim ve mausepad ın driveri silinmiş ondan sonra çalışmaya devam etti ama multitouch ve kaydırma çalışmadı :) Sonra lenovonun sitesinde gerekli driveri yükledim düzeldi.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Anladim .. Bende Driver'i Sildim Yanlislikla .. Ve Bulamadim Hangi Driver'i Download Edip Kuracagimi .. :/

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Ben yardımcı olmak isterdimde marka farklı oldugu için yanlış yönlendirmek istemem daha iyi bilen arkadaşlar mutlaka konuya bakacaktır bende şimdi bi bakayım packardbell in siteye

ANIL

ANIL

Admin
En basitinden sistem geri yükleme yapın :)

TeAmo42

TeAmo42

Üye
başlat- donatılar- sistem araçları -sistem geri yükleme

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
başlat- donatılar- sistem araçları -sistem geri yükleme

Benim PC Yabanci dil oldugundan bunu da yapamadm .. ayarlariyla ugrasip mouse'yi kullanamaz hale getirdim resmen ya .. ilk gunku haline nasil getirecegim ?

TeAmo42

TeAmo42

Üye
sistem geri yükleme ile hersey düzelir ama ingilizcem yokki tarif etsem :)

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Hmm .. Artik Bakicaz Bi Caresine .. Tesekkurler

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Gerek Kalmadi Dostum .. Dedigin Seyi Google'dan Cevirince Yaptim .. :) Konuya kilit Vurabilirsiniz .. (:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt