baş belası uçuk!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
baş belası uçuk!
bazı şanssız kişiler gibi ben de arada da olsa uçuktan nasibimi alıyorum.ama son çıkışında baya bi kaldı ve şimdi de geçen seferki gibi izi kalacak gibi(geçen sefer biri sarımsak sür demişti.sürmez olaydım.baya bi yakından farkedilen ve gitgide geçiyo gibi gelen bi iz bıraktı)ama bu seferkinde hiçbir şey sürmedim.zaten şu yaştan dolayı falan sigorta işini halleder halletmez bi doktora görüneceğim ama uçuğun çıkmasını engelleyenin dışında bir de izini yok eden krem var diyorlar.var mıdır böyle bir şey?ve kullanıp yararını görenler her iki ilaç türünden de önerebilir mi?

x-scarface

x-scarface

Üye
cubetubex var benim yüzdeki dikiş yarasını kaybetti onuda kaybeder sanırım :hmmm
onun dışında akloviri biliyosundur zaten.

doctorrr

doctorrr

Üye
fucicort öneririm :spr

x-scarface

x-scarface

Üye
o ne la fiçu fiççu :halay3:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
doctorrr

doctorrr

Üye
doktordan tavsiyeli :sirit:

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye

abi böyle bakteriyel yaralara uçuklara sivilcelere falan da iyi geliyor :p

ya kendi cortlayacak ya da uçuğu cortlatacak yani:D şaka bi yana sağolun.deneyebilirim ve umarım işe yarar.

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
ANIL

ANIL

Admin
Vectavir öneririm. Şuan bendede var anında kurutuyor ama dudağım şişti ya :D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Dostum benim dudağımda çıkmıştı adını hatırlamıyorum ama çok küçücük birşeydi tüpü gördüğünle bu ne lan bumu iyileştircek diyosun :ehe ama iyileştiriyor gerçekten çünkü bir kız arkadaşımım ağız çevresinde yaralar vardı o kullandı aynısından onda çıkardı sürekli çıkar geçmezdi onu kullandığı zaman geçerdi ve artık olmuyormuş:)

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
adı da olsa iyi olurdu ama kullandıktan sonra daha çıkmaması ilginçmiş gerçekten:)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
adı da olsa iyi olurdu ama kullandıktan sonra daha çıkmaması ilginçmiş gerçekten:)

yanlış hatırlamıyorsam 4 tlye almıştım ama oldu baya. O arkadaşımda çok doktora gitti yara çıkıyordu hep ağız çevresinde çok ilaç kullandı geçmedi bende uçuk vardı hemen geçirdi o da istedi kullandı çok memnun kaldı. Bak eczaneye git uçuk kremi vardı bir tane adını hatırlamıyorum çok küçük bir tüpte birşeydi de ufak birşeydi de çünkü arkadaşımada ben almıştım adını hatırlamayınca öyle söylemiştim hemen anlamıştı eczacı kız:)

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
:) tamam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt