bankacılık işlemleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

torunugur

Üye
    Konu Sahibi
bankacılık işlemleri
arkadslar ben mpx220 aldım ve bunla havale felan yapıldıgını duymustum ama banka sıtelerı ıcın ayar yada extra program gerekıyor mu? nasıl olacak ben garantının sıtesını acabılıyorum ama dahası olmuyor!
yardım please :vur:
 


ahmypc

Üye
Bildiğim kadarıyla bu banka sitelerinin özel adrsleri var. Sadece siteye girmekle olmuyor. Örneğin yapı kredi de bağlantı ayarlarını değiştirmen gekebiliyor. Özel ip numaraları yazman gerekiyor. Bu ayarları bankanın sitesinde bulabilirsin.
Ayrıca banka siteleri için opera daha güvenlidir.
 
a21a

a21a

Emekli Yönetici
cep telefonunda internet üzerinden bankacılık işlemlerini şu an symbian telefonlar hariç,, bu hizmeti veren tüm telefonlarda yapabiliyoruz... bunun için bankanın müşteri hizmetlerinden bilgi almak gerekiyor... fakat bankacılık işlemlerini internet değilde diğer yollardan cepte yapmak mümkün ve daha güvenli.. örneğin yapı kredinin sms yolu ile ücretsiz hizmeti var havale bakiye ödeme hemen hemen herşeyi yapıyorsunuz(ben kullanıyorum)
akbank ta hesabınız var ise cebinizden 444 ile başlayan numarayı arayın sizi ücretsiz bankacılık işlemleri için kaydediyor..sms yolu ile hizmet yapıyor...

her durumda mutlaka bankanın müşteri hizmetleri ile görüşmek gerekli...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt