bana yardım edin arkadaşlar n8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Katılıyorum. arkadaşım böyle bir konuda beni kandırmaya çalışcak kadar gerizekalı bir adam da değil çünkü o telefon 1080p oynatsa da çok büyük bir değer kazanmaz. O an ağzından da öyle çıkmış olabilir. 720p de olsa harika bir görüntü veriyor telefon için 720p bile fazla daha ne ve son olarak gene arthur09prime kardeşimin dediği gibi kimsenin babasının şirketi değil bu kadar kasmanın anlamı yok. Bilgiyi verelim kanıtı sunalım sonra gidelim başka konuya

Tepkiler: pRime.

yarbay58

Üye
valla bence alma, batarya kasaya gömmeli, söküp takma imkanın yok. c7 derim bende c7 aldım çünki ama kuzenim n8 aldı lacağınada pişman oldu çocuk. kitlendiği zaman teli telefoncuya götürüp bataryayı söktürüp taktırıyor, yalama olmuş vidaları.

Tepkiler: hoss

hoss

Üye
yine nokia fanları dolmuş sayfaya

mavrick

Üye

evet laf atılıyor ,biz diye niye genelliyosun ?????? yukarıda yazıyor örnek,hop hop ne yaptın dedim adam zorunamı gitti diyo bu mu normal cevap?? işinize gelince saygılıyız işinize gelmeyince konuyu bile açmıyosunuz niye açasınızki burda n8 in olmayan bir öz bahsediyoz değilmi?? hem sen niye adamın adına konuşuyon anlamadım nokia fanlığını anladımda bu birbirini savunmalar ne iş anlamadım,adamın yazıcak klvayesimi yok bırak kendi yazsın ,adam küfürde ediyosa aşkım da diyosa seni ilgilendirmez ,yorumlar hoşuna gitmiyosa buraya milleti yönlendirmek için yorum yazmaya hakkın yok,rahatsız oluyosan admine söyle ki budur doğrusu hatalıysam adminde beni uyarır (forum kurallarından bahsediyorum)

----------Eklendi @ 15:57:16 ---------- Yazıldı @ 15:55:28 ----------

[/COLOR]
arkadaşının söylediği yanlışsa gerizekalımı oluyor???

----------Eklendi @ 16:02:12 ---------- Yazıldı @ 15:57:16 ----------

bu muhabbeti çok duydum ama power tuşuna 8 sn basılı tutarsan restart atıyomuş tel yanlışmıyım?

pRime.

Üye

hoss

Üye

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
[/COLOR]

arkadaşının söylediği yanlışsa gerizekalımı oluyor???
Dediklerimi nerenle okuyosun anlayamadım. N8'in 1080p oynatıp oynatmamasıyla adam kandırıcak kadar gerizekalı değil yani böyle şeylerle uğraşmaz anlamında dedim umarım anladın bu sefer.

Tepkiler: pRime.

61semih

Üye

bu tür yorumları bir türlü anlamıyorum.

n8 performans/fiyat oranı düşük diyip başka modele yönlen diyorlar.o zaman daha üstünü varsa söylesene ? neden "baska modellere yönel" dyip kestirp atıosn ?

n8 ın pıyasadakı en ustun telefon oldugunu sanıyorsun heralde ondan daha iyisini soylesene dıyorsun soylemememın nedenı surusuyle n8den ustun telefon var okadar cok kı bazı arkadaslar belırtmıs zaten bu modellerden 4 5 tanesını

yarbay58

Üye
bence alma bataryası kasaya gömülü hiç bulaşma yazık parana. alacaksan nokia c7-oo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...