Tavsiye Bana başka cihaz verdiler!

Sponsorlu Bağlantılar

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Bana başka cihaz verdiler!
Arkadaşlar bir hafta önce açtığım konuda gidipte gelmeyen kulaklığımla ilgili bilgi vermiştim. Hatırlatma amaçlı tekrar yazıyorum:

Merhabalar öncelikle arkadaşlar. Bundan 3.5 hafta kadar önce sol kulaklığımdan ses gelmiyor diye kulaklığı servise verdim. Kulaklığım yapılınca bana mesajla bildireceklerini, olmazsa 1 hafta sonra gelmemi istediler. 1 hafta içerisinde herhangi bir mesaj atmadılar bende söyledikleri gibi servise gittim. Bana kulaklığın parçasının burada bulunmadığını bu yüzden kulaklığın İstanbul'a gönderildiğini söylediler. Tamam dedim geldim eve. Aradan 1 hafta daha geçti. Tekrar gittim. bu seferde sırada çok fazla kulaklık olduğunu benimkinin daha sırasının gelmediği belirttiler. Sabır çektim yine boş döndüm eve. 1 hafta daha geçti yeniden gittim, aldığım cevap bayağı hoştu(!) : Kulaklığınızın parçası Türkiye'de maalesef yok bu yüzden yurt dışına göndereceğiz.( ya da parçanın yurt dışından gelmesini bekleyeceğiz de demiş olabilir, o sırada kan beynime sıçradığı için hatırlayamıyoum)"

Şu an hala beklemedeyim 4. hafta olacak neredeyse. Sizce nedir bu parça allah aşkına?! Yani yeni bir kulaklık vermek bu kadar zor olmamalı. Ne yapmalıyım bir çözüm öneriniz var mı? Yoksa bu adamlar beni oyalıyor mu?

Bugün ben okulda olduğum sıralar mesaj atmışlar cihazınız servisten geldi diye, annemde gidip almış. Bende bi sevinç bi heyecan dershane sonrası akşam eve geldim kulaklığımı alıp bir an önce müzik dinlemek için. Ama kulaklığı görmemle krizlere girmem bir oldu. Benim onlara gönderdiğim kulaklık şu iken:

Bana gelen o dandik "kulaklık" şu:

Annem, "bizim gönderdiğimiz kulaklık bu değildi." diyince elemanın verdiği cevap daha bi sinir bozucu:
"Abla sizin kulaklığı yapmaya çalışmışlar ama olmamış, sizin kulaklıktanda hiç bir yerde yok, bi rengi değişik zaten ondanda bişi çıkmaz."

Bi dakka ben mi körüm onlar mı bakar kör? Neresi aynı yahu. Ne yapmalıyım ben bunlara şimdi? Tüketici heyetine başvurabilir miyim? Annem cihazı aldığına dair imza atmış bir kere. Sizin bir öneriniz var mı? Şikayet var'a yazı yazsam oradan ilgilenebilirler mi acaba?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet kulaklığın sadece rengi farklı çok haklılar:)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Biri lumia 920den çıkan kulaklık biri lumia 520 den :D bence hiç uğraşma yeni kulaklık al değmez :D

blackcemre

Üye
kardeş sen kulaklığı cihazınla mı verdin bide o kulaklık lumia 920 kulaklığı nasıl bulunmuyor? Tekrar gonder

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
kardeş sen kulaklığı cihazınla mı verdin bide o kulaklık lumia 920 kulaklığı nasıl bulunmuyor? Tekrar gonder

Hayır sadece kulaklık olarak gönderdim. Adamlar resmen bulamıyoruz dedi. o.O

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Nokia WH-208 ver yerine bu gelsin enteresan

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy ve OttomaN TigeR
serverfun912

serverfun912

Üye
Öyle şey mi olur bulamamak nedir teknik servis elinin altında herşey olan servistir.

• Beğen
Tepkiler: MCR Killjoy
esmeran3

esmeran3

Üye
Bu kulaklığı utanmadan nasıl göndermişler ya

• Beğen

blackcemre

Üye
Hayır sadece kulaklık olarak gönderdim. Adamlar resmen bulamıyoruz dedi. o.O
peki garantiye nasıl bakıyolar bende tek şarj aletini göndersem olur mu ama interbetten nasıl takip edeceğim.....

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Sanırım bunu yarın postalayacağım kendilerine. Yahu bir günde işlerini düzgün yapsalar şaşıracağım, illa azarlanmak istiyorlar. Bu ülkede neden bağırıp çağrılmadan işler yürümüyor?! :bann:
peki garantiye nasıl bakıyolar bende tek şarj aletini göndersem olur mu ama interbetten nasıl takip edeceğim.....

Cihazın garanti belgesinin yanınızda olması lazım.

beats

beats

Üye
Geçmiş olsun nasıl yokmuş yahu, ismini nette arattım çoğu sanal mağazada var teknosa da bile var çok pahalı da değilmiş ayrıca 35- 40 tl arası değişiyor fiyatlar bundan mı kaçmışlar ? Yazık, bunu diyen Teleservice mi Nokia Care mi ?

• Beğen
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş olsun nasıl yokmuş yahu, ismini nette arattım çoğu sanal mağazada var teknosa da bile var çok pahalı da değilmiş ayrıca 35- 40 tl arası değişiyor fiyatlar bundan mı kaçmışlar ? Yazık, bunu diyen Teleservice mi Nokia Care mi ?

Nokia Care.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Allah onları bildiği gibi yapsın, git verdiğin yere utanmıyor musunuz de. Hemen al bunu ve doğrusunu ver diyede bağırmaya hakkın doğmuş elemanın yanıtından sonra.

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve MCR Killjoy
erhanercan

erhanercan

Üye
Bu dandik lumia kulaklığı, 920 kulaklığı değil derhal vakit geçirmeden ilgilen konuyla

HeroMR

HeroMR

Üye
:/ Öncelikle geçmiş olsun tabi ki 920 kulaklığı daha güzeldir ama size geleni de çok ezmeyin ben onu kullanıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve MCR Killjoy
cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
cihazı aldığınız işletmeci vasıtasıyla tekrar yollayın bence nasıl temin edemezler piyasada ganimet gibi satılıyor olmadı satın alıp yollasınlar

• Beğen

respection123

Üye
Halla halla :hmmm

PureFood

PureFood

Üye
Yav şu ülkede elektronik neden satıncaya kadar... Allah bildiği gibi yapsın hepinizi...

• Beğen
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Üzgünüm ama anneniz imzalamışsa eğer geriye yapabilecek birşey kaldığını düşünmüyorum.Adamlar sizlere annenizin imzaladığı kağıdı bahane edip geri aynısını gönderebilirler çok ümitlenmeyin bence ama inşallah sizin istediğiniz gibi olur

Takipçi Satın Al

Üst Alt