greenmile
Üye
Ankara'dan oraya giden çok oluyor.
Ankaralı kız demek
Neyse 3 kişi olduk 2-3 kişi daha lazım
- - - Eklendi - - -
Sence neden ? Ayrıca dövmeyecem diyor. Ne yapabilir![]()
![]()
o şekilde düşünmek istemiyorum
kısmetinle oynamaa
Ankara'dan oraya giden çok oluyor.
Ankaralı kız demek
Neyse 3 kişi olduk 2-3 kişi daha lazım
- - - Eklendi - - -
Sence neden ? Ayrıca dövmeyecem diyor. Ne yapabilir![]()
![]()
kısmetinle oynamaa
Hocam benim asla şakam olmaz. Seneye akçay ayarlamaya çalışacağım. Gelirim![]()

o şekilde düşünmek istemiyorumkısmetinle oynamaa

gelebirsem gelemeye çalışırım bend her sen akçaya gidiyoruz
- - - Eklendi - - -
kız istem nedenimi yazdım yani sıkıldım artıkın odun gibi yaşamakdan![]()

Ben kendime bulayım da önce![]()
sonra elimle gösterecem sana sen ayarlican ne güzel la 
Tamamda başka ne düşünülebilir bu durumda ?
- - - Eklendi - - -
Sana ilacını yazdım evlat
Greenmile ile sahile inin. Kızlarla konuşun kaynaşın. Odun olmakdan çıkarsın. Hatta banada bul bir tane![]()

bu şekilde olacağı varsa da olmaz kardeşim yani taktik yanlış ortama karışacaksın.Yoksa bu şekilde beklemeye devam edersin.Biraz özgüven eksikliği var sanırım.

beni internette çok konuşrum normal hayatta sessiz yapıya sahibim
Ankaraya gel. Elinle göster yeter diyorum.
Sen bana böyle laf diceksin. Yarın ilk uçakla ordayımsonra elimle gösterecem sana sen ayarlican ne güzel la
![]()

aslınd agzım iyi la yapar beim yani cümleleimle etkileyeilirim ama önce tanışma faslı sıkıntı oluyor sonra herkes yakışıklı olsun gezdirsin beni diyor
Bendede var. Diyor ya buluşmalarda anca oturup duruyorum diye. Bendede var nasıl yencem bilmiyorum.
Bazen kız arkadaşımda hiç konuşmadan yemek felan yemiştik.![]()

beni internette çok konuşrum normal hayatta sessiz yapıya sahibim
- - - Eklendi - - -
aslınd agzım iyi la yapar beim yani cümleleimle etkileyeilirim ama önce tanışma faslı sıkıntı oluyor sonra herkes yakışıklı olsun gezdirsin beni diyor![]()

Tanışma kısmını bende sevmem. Hele birde teklif anında kıpkırmızı olurum ben 
düşünüyorsa yanlış düşünüyor yani bu şekilde amaca ulaşamaz![]()

Yeminle aynı ben
Sessiz biriyim
Benimde ağzım iyi laf yaparda işte icraat yokTanışma kısmını bende sevmem. Hele birde teklif anında kıpkırmızı olurum ben
- - - Eklendi - - -
bal gibi ulaşır
İstek çoğalacak. Kızlarla rahatlıkla konuşur sonra çaça![]()
niye eziyon ya şimdi bizi![]()

niye eziyon ya şimdi bizi![]()
aslında haklısın
bu ezmek değil güzel kardeşim gerçekleri söylüyorum.Az cesaret gelsin kötülüğün için değil iyiliğin için atılgan bir yapın olması lazım bu her konuda geçerli sadece karı-kız olayları için söylemiyorum.Artık iş hayatında bile atılgan olup herkesten önce sen davranmalısın ki birşeyleri başarabilirsin.

istediğin kızı göster sana ayarlayayım![]()

aslında haklısın![]()
bu ezmek değil güzel kardeşim gerçekleri söylüyorum.Az cesaret gelsin kötülüğün için değil iyiliğin için atılgan bir yapın olması lazım bu her konuda geçerli sadece karı-kız olayları için söylemiyorum.Artık iş hayatında bile atılgan olup herkesten önce sen davranmalısın ki birşeyleri başarabilirsin.
abin falan yok mu senin?
bu arada hangi mahallesindesin sen

ben olcam orda uuwuwuwuwuw
İşte o cesareti getiren şehvet yok.
Şimdi tamam derim. Giderim yarın başka kızın yanına yine yapacağımı yaparım. Birazda çene ile alakalı. çok konuşan biri değilsen ne olcak ?
- - - Eklendi - - -
aha adres sordu
2niz cennet gibi şehirdesiniz. Takılın diyorum daha hala burdalar yaben olcam orda uuwuwuwuwuw
dedim ya gündüzleri pek iş yok genelde geceleri sabaha kadar varsın da biraz takılayım maxide
Ayrıca olum benim Anılın bahsettiği şekilde bir durumum yok çok şükür aksine bazen sıkıldığım bile oluyor
ama sen ankaradasın ya şimdi benim durumumu anlayamassın