balıkesirde olan vamı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
greenmile

greenmile

Üye

Ankara'dan oraya giden çok oluyor. :naughty:

Ankaralı kız demek :naughty:

Neyse 3 kişi olduk 2-3 kişi daha lazım

- - - Eklendi - - -

Sence neden ? Ayrıca dövmeyecem diyor. Ne yapabilir :naughty: :kop:

o şekilde düşünmek istemiyorum:D kısmetinle oynamaa

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Hocam benim asla şakam olmaz. Seneye akçay ayarlamaya çalışacağım. Gelirim :oke:

gelebirsem gelemeye çalışırım bend her sen akçaya gidiyoruz :)

- - - Eklendi - - -

kız istem nedenimi yazdım yani sıkıldım artıkın odun gibi yaşamakdan :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye

o şekilde düşünmek istemiyorum:D kısmetinle oynamaa

Tamamda başka ne düşünülebilir bu durumda ? :kop:

- - - Eklendi - - -

gelebirsem gelemeye çalışırım bend her sen akçaya gidiyoruz :)

- - - Eklendi - - -

kız istem nedenimi yazdım yani sıkıldım artıkın odun gibi yaşamakdan :D

Sana ilacını yazdım evlat :D

Greenmile ile sahile inin. Kızlarla konuşun kaynaşın. Odun olmakdan çıkarsın. Hatta banada bul bir tane :naughty:

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
Ben kendime bulayım da önce :D

greenmile

greenmile

Üye
bu şekilde olacağı varsa da olmaz kardeşim yani taktik yanlış ortama karışacaksın.Yoksa bu şekilde beklemeye devam edersin.Biraz özgüven eksikliği var sanırım.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
greenmile

greenmile

Üye

Tamamda başka ne düşünülebilir bu durumda ? :kop:

- - - Eklendi - - -

Sana ilacını yazdım evlat :D

Greenmile ile sahile inin. Kızlarla konuşun kaynaşın. Odun olmakdan çıkarsın. Hatta banada bul bir tane :naughty:

düşünüyorsa yanlış düşünüyor yani bu şekilde amaca ulaşamaz:ehe

FlaxLy

FlaxLy

Üye
bu şekilde olacağı varsa da olmaz kardeşim yani taktik yanlış ortama karışacaksın.Yoksa bu şekilde beklemeye devam edersin.Biraz özgüven eksikliği var sanırım.

Bendede var. Diyor ya buluşmalarda anca oturup duruyorum diye. Bendede var nasıl yencem bilmiyorum. :vur

Bazen kız arkadaşımda hiç konuşmadan yemek felan yemiştik. :vur

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

Ankaraya gel. Elinle göster yeter diyorum.

Sen bana böyle laf diceksin. Yarın ilk uçakla ordayım :D sonra elimle gösterecem sana sen ayarlican ne güzel la :ehe
beni internette çok konuşrum normal hayatta sessiz yapıya sahibim :D

- - - Eklendi - - -

Bendede var. Diyor ya buluşmalarda anca oturup duruyorum diye. Bendede var nasıl yencem bilmiyorum. :vur

Bazen kız arkadaşımda hiç konuşmadan yemek felan yemiştik. :vur
aslınd agzım iyi la yapar beim yani cümleleimle etkileyeilirim ama önce tanışma faslı sıkıntı oluyor sonra herkes yakışıklı olsun gezdirsin beni diyor :D

FlaxLy

FlaxLy

Üye
beni internette çok konuşrum normal hayatta sessiz yapıya sahibim :D

- - - Eklendi - - -

aslınd agzım iyi la yapar beim yani cümleleimle etkileyeilirim ama önce tanışma faslı sıkıntı oluyor sonra herkes yakışıklı olsun gezdirsin beni diyor :D

Yeminle aynı ben :oke:

Sessiz biriyim :D

Benimde ağzım iyi laf yaparda işte icraat yok :kop: Tanışma kısmını bende sevmem. Hele birde teklif anında kıpkırmızı olurum ben :vur

- - - Eklendi - - -

düşünüyorsa yanlış düşünüyor yani bu şekilde amaca ulaşamaz:ehe

bal gibi ulaşır :naughty:

İstek çoğalacak. Kızlarla rahatlıkla konuşur sonra çaça :ehe

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çözüm bulucaz bende bilmiyom :D

greenmile

greenmile

Üye
ben bunu anlamıyorum karşınızdaki de insan sonuçta yanlış birşey söylemekten mi çekiniyorsunuz yoksa varsın yanlış söyleyin ardından toparlamaya çalışmayın çok rahat biriyim şahsen zerre umrumda değil biliyorum ki karşımdaki benden üstün değil baskın karakter olmakta çok önemli karşındaki 2 kelime söylüyorsa sen 4 kelime söyleyeceksin ki karşındakini bastırasın.Kısacası konuşmaktan çekinmeyin

- - - Eklendi - - -

Yeminle aynı ben :oke:

Sessiz biriyim :D

Benimde ağzım iyi laf yaparda işte icraat yok :kop: Tanışma kısmını bende sevmem. Hele birde teklif anında kıpkırmızı olurum ben :vur

- - - Eklendi - - -

bal gibi ulaşır :naughty:

İstek çoğalacak. Kızlarla rahatlıkla konuşur sonra çaça :ehe

kızlar bu şekilde daha çok uzaklaşır.Bakın hiçbiriniz için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın hangi kız özgüveni eksik birine yakınlaşır ki? Aksine uzaklaşır kendine güveni olmayan birine güven duymak çok zor birşey o yüzden kırın zincirleri ama şunu aklınızdan hiç çıkarmayın hiç kimseden daha aşağıda değilsiniz allah dil vermiş olum konuşun

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi
niye eziyon ya şimdi bizi :D

• Beğen
Tepkiler: FlaxLy
greenmile

greenmile

Üye
niye eziyon ya şimdi bizi :D

bu ezmek değil güzel kardeşim gerçekleri söylüyorum.Az cesaret gelsin kötülüğün için değil iyiliğin için atılgan bir yapın olması lazım bu her konuda geçerli sadece karı-kız olayları için söylemiyorum.Artık iş hayatında bile atılgan olup herkesten önce sen davranmalısın ki birşeyleri başarabilirsin.

anılbaran

anılbaran

Üye
    Konu Sahibi

bu ezmek değil güzel kardeşim gerçekleri söylüyorum.Az cesaret gelsin kötülüğün için değil iyiliğin için atılgan bir yapın olması lazım bu her konuda geçerli sadece karı-kız olayları için söylemiyorum.Artık iş hayatında bile atılgan olup herkesten önce sen davranmalısın ki birşeyleri başarabilirsin.
aslında haklısın :)

FlaxLy

FlaxLy

Üye

İşte o cesareti getiren şehvet yok.

Şimdi tamam derim. Giderim yarın başka kızın yanına yine yapacağımı yaparım. Birazda çene ile alakalı. çok konuşan biri değilsen ne olcak ?

- - - Eklendi - - -

abin falan yok mu senin?

bu arada hangi mahallesindesin sen

aha adres sordu :aman2:

2niz cennet gibi şehirdesiniz. Takılın diyorum daha hala burdalar ya :vur ben olcam orda uuwuwuwuwuw

greenmile

greenmile

Üye

İşte o cesareti getiren şehvet yok.

Şimdi tamam derim. Giderim yarın başka kızın yanına yine yapacağımı yaparım. Birazda çene ile alakalı. çok konuşan biri değilsen ne olcak ?

- - - Eklendi - - -

aha adres sordu :aman2:

2niz cennet gibi şehirdesiniz. Takılın diyorum daha hala burdalar ya :vur ben olcam orda uuwuwuwuwuw

olum ben erdekteym o adam balıkesir merkezde arada 2 saatlik fark var :D dedim ya gündüzleri pek iş yok genelde geceleri sabaha kadar varsın da biraz takılayım maxide :D Ayrıca olum benim Anılın bahsettiği şekilde bir durumum yok çok şükür aksine bazen sıkıldığım bile oluyor :ehe ama sen ankaradasın ya şimdi benim durumumu anlayamassın :ehe

konuşan biri değilsen ne mi olacak birileri konuşacak sen sadece kafa sallayacaksın olay bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt