Balıkesir 2-0 Galatasaray

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
tartisma faln cikarmya calismiyoruz burasi frum snucta

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
birbirinizi kırmadıkça isteyen istediğini yazsın
. rahatsız olan renkdaşlarım varsa şikayet butonunu kullanınız

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
bence gs cok saglam bi golcu bulup bide duzgun hucumcu bi teknik direktor getirse formunu bulur italyanlarin gs ye yaramadigi bariz acik bence

avast

avast

Üye
Valla ben fener bahceliyim fener realle oynasin istemem ysni cunku oda aynisini yapar ama su bi gercek galatasaray bu yil felaket yaniFatih hoca vardi yolladilar ben fatih terim varken galatasaray tehlikeli diyodum unal basgan italyanlar bize gore degil deyip prandelliyi getirdi

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Valla ben fener bahceliyim fener realle oynasin istemem ysni cunku oda aynisini yapar ama su bi gercek galatasaray bu yil felaket yani

malesef haklısın ama takım battı gözüyle bakmak yanlış. lig uzun top yuvarlak mayıslar bizim..

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
avast

avast

Üye
2. Yari fener yine serisini devam ettirir galatasaray boyle devam ederse kapatamayacagi puanlar kaybedecek s

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Daha bunları konuşmak için erken bekleyin ve görün. Fatih terim geri geldiğinde size şampiyonluk koklatmıyacagiz.

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
Daha bunları konuşmak için erken bekleyin ve görün. Fatih terim geri geldiğinde size şampiyonluk koklatmıyacagiz.
adami adice gnderdiniz ve geri geldigindemi diyosun tamam tamam nyse sizin ünal basgaan iyiki var valla :)

en azindan biraz mantikli konus mehmet yasir kardesim su ortamda biraz zor kalkar altindan gs ha fenerliyim diye demiyorum fenerbahcede pek umut vermiyo bana iki klpte teknik direktor degistirdi bnce iki kulupte bu sezon vasat bi sezon gecirecegi izlemini veriyor fikrim bole

ama tabi bunlar lige heyecan katacaktir cekismeli bi lig bizi bekliyor

ha ayrica laflarima sakin alinmayin sncta maxicep ailesi cercevesinde ligi konusuyorz

Yönetici tarafından düzenlendi:
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Forum futbol bölüm kurallarına uyunuz aksi halde uyarı cezası alırsınız. :locked:

• Beğen
Tepkiler: Ottoman Slap ve -India-
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...