GuitaristBoy
Üye
sydney deyim sıkıyosa buraya yolla
Uranyumu yollıcama inanıosn ama Amsterdama yetiştirebileceğime inanmıorsnPes doğrusu
![]()
Uranyumu yollıcama inanıosn ama Amsterdama yetiştirebileceğime inanmıorsnPes doğrusu
![]()
Her türlü
raad ol abi sen haarp var bende
tabi şimdi sen bilmessin onu 
Evde sinyal önleyici cihaz var sen raad ol abi. Ha bu arada askeri birlikleri yolladım. Sydneyi kuşatıcaklar ve bomba fırlatılacak. Son duanı et abi. En çokda gitarın mahvolacak ona üzülüyomismail evinde bomba olduğunu sölesem

selamımı iletirim
Evde sinyal önleyici cihaz var sen raad ol abi. Ha bu arada askeri birlikleri yolladım. Sydneyi kuşatıcaklar ve bomba fırlatılacak. Son duanı et abi. En çokda gitarın mahvolacak ona üzülüyom![]()
![]()

bu ismail karıştırdı hepKonu ne hallere geldi
Hep Türk kası çıktı heralde![]()

İlet abi her türlü ilet. Zaman yaklaşıyor. Kaçış YOK!
selamımı iletirim![]()
dayımın av tüfeğiyle dalarım bak ismail
İlet abi her türlü ilet. Zaman yaklaşıyor. Kaçış YOK!

Uranyumun yanında tüfekmi
dayımın av tüfeğiyle dalarım bak ismail![]()
Resmen koptum ha Allah iyiliğini versin abi

dayım onla neler yapmadı yan komşuda hırsız görmüş hırsızı tam poposundan vurmuş
Uranyumun yanında tüfekmiResmen koptum ha Allah iyiliğini versin abi
![]()
![]()
aslan dayım ya 
Obama ile görüşüyorum şuanda. Uranyumun kilosu kaça diye sordum....Bartu, ismail gerçektende çok ciddi. şaka yapıyor zannetme yani.

alev suyu çıkmış zatenBartu, ismail gerçektende çok ciddi. şaka yapıyor zannetme yani.

obama olimpiyatlarda ismail akıllısı
Obama ile görüşüyorum şuanda. Uranyumun kilosu kaça diye sordum....
Tamam ya suyu çıktı olayın![]()

Sen beni bilmiorsn abi. Aslında az çok örenmişsindir deli tarafımın nası olduğunu
dayım onla neler yapmadı yan komşuda hırsız görmüş hırsızı tam poposundan vurmuşaslan dayım ya
![]()
Bizim burda sahilin en sonlarında geceliğin pislik kaynıyor biracılar felan. Ordan geçiordk yanımda bi kız arkadaşım vardı bi tane sarhoş genç ona laf attı. Amanın senmisin laf atan. Adama kafa attım 
Hadi be , tutmadı
alev suyu çıkmış zaten
- - - Eklendi - - -
obama olimpiyatlarda ismail akıllısı![]()

Devammı edeyim yani ? Devam edersem konu dakkada 10 sayfaya çıkar haÜfff ismail sende bırakıcak zamanı buldun![]()

sen benim kapkaççının kafasına gitar geçirdiğimi bilmion
Sen beni bilmiorsn abi. Aslında az çok örenmişsindir deli tarafımın nası olduğunuBizim burda sahilin en sonlarında geceliğin pislik kaynıyor biracılar felan. Ordan geçiordk yanımda bi kız arkadaşım vardı bi tane sarhoş genç ona laf attı. Amanın senmisin laf atan. Adama kafa attım
- - - Eklendi - - -
Hadi be , tutmadı![]()

Biliyorum
sen benim kapkaççının kafasına gitar geçirdiğimi bilmion![]()

Rahat durmuyor herlade
bu ismail karıştırdı hep![]()