bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetc503

Konu Sahibi
bakarmısınız
öncelikle meraba bildiğiniz gibi her cuma bime ucuz ucuz şeyler geliyo önümüzdeki cuma da lg optimus p350 gelecekmiş benim telefona ihtiyacım yok ama babama almayı düşünüyoruz fiyatı 299 tl normal piyasa değeri 430 490 tl civarı işletim sistemi android miş bu telefonu kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim veya sizce bu telefonu alalımmı (öle acil bi telefon ihtiyacımız yok) aslında hiç düşünmeden almaya karar verirdik ama ekrani biraz küçük müş sanırım önerilerinini bekliyorum

PriZm

PriZm

Üye
Gio veya Fit al kazık yeme:) veya biraz daha ver 569 tl ye 3.8" lik ekranlı ideos x5 al.:)

ahmetc503

Konu Sahibi
Gio veya Fit al kazık yeme:) veya biraz daha ver 569 tl ye 3.8" lik ekranlı ideos x5 al.:)
ben 299 tl dedim nerden uçtun yaa 569 tl ye

----------Eklendi @ 21:05:57 ---------- Yazıldı @ 21:03:17 ----------

ayrıca o kadar pahalıya gerek yok babam kullanacağı için ona wifi falan olsun yeter ama biz gibi yeni gençliğe yetmez tabii :)

mkemalynd

mkemalynd

Üye
ya dostum bırak bimi falan oralara güven olmaz. Sonra bir sorun çıkar karşında muhattap bulamazsın ki tel i yaptırasin. Biraz fazla ver samsung un bada li modellerinden birini al babanın işini görür

ahmetc503

Konu Sahibi
ya dostum bırak bimi falan oralara güven olmaz. Sonra bir sorun çıkar karşında muhattap bulamazsın ki tel i yaptırasin. Biraz fazla ver samsung un bada li modellerinden birini al babanın işini görür
teşekkür ederim değerlendireceğim

twin15

twin15

Üye
Pardon ama.hemen bim denince ucuz kalitesiz seyler geliyor akliniza.hemen karalayin kotuleyin bilmiyorsunuzya.bu firma iphone 4 satmis bir firmadir ona göre .

ahmetc503

Konu Sahibi
Pardon ama.hemen bim denince ucuz kalitesiz seyler geliyor akliniza.hemen karalayin kotuleyin bilmiyorsunuzya.bu firma iphone 4 satmis bir firmadir ona göre .
haklısın zaten bende öle bi düşünce yok kaliteli ama ucuz

boroborox

boroborox

Üye
kardeşim bu fiyata bu telefonu kaçırma derim çok akılıca iş yaparsın bana göre

.BlueTR

.BlueTR

Üye
babana alıyosan bada al kullanımı androidden daha kolay ve alışmasıda kolay.android daha gençlere hitap ediyo.

ahmetc503

Konu Sahibi
babana alıyosan bada al kullanımı androidden daha kolay ve alışmasıda kolay.android daha gençlere hitap ediyo.
acil bi tel ihtiyacımız yok sırf çok ucuz olduğu için alıyoruz farklı bi telefon alcak olsak daha pahalı ve daha iyi donanımlı bişeyler alırız önerin için teşekkürler

----------Eklendi @ 16:14:59 ---------- Yazıldı @ 16:14:30 ----------

örneğin c7 gibi veya samsung gio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt