Bakarmısınız...Bu durum garanti dışımıdır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
Bakarmısınız...Bu durum garanti dışımıdır?
Arkadaşlar kendi kendine ekranı çatlaya e250 öi servise werdim ve bu durumun garanti dışı olduğunu söyleliy 40 ytl aldılar. ve ekranı değiştirdiler.
buraya kadar normal ama tel i geri aldığımda ekranın sağ alt tarafında kararma vardı ve no tuşu sağ seçim tuşu ile silme tuşu çok zor basıyrdu. ayrıca telefonun kızağını açtığımda kapak çok gevşekti ve telefonun ön yüzündeki hoparlörün üzerinde toz kaçmasın diye bulunan siyah şerit sökülmüştü ve dışardan bakına hoparlör görünüyrdu

sonradan meydana gelen bu arızalar sizce servisin sorumluluğnda olması gerekir benden extra bi para talep etmemleri gerekir ve yapmak zorundalar değilmi arkadaşalr??

degerli43

degerli43

Üye
bence değiştirmek zorundalar para almadan garantin ne

sekoda9

Üye
bence de degiştirmek zorundalar para almadan suc gonderdıgın yerde..ama garantı nerden kvk veya genpa mı

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
garantinin nerden olduğunu bikmyrum ama telefonu aldığım yere götürdüm onlar nereye werdiler bilmyrum

nightdragon35

nightdragon35

Üye
kardesim neden.teli aldıgın yere götürüyorsun ki.servisin adını ögrenip sen götürseydin ya .bence bu servis işi degil.telin garantili oldugundan bile şüpheliyim yurtdısı olabilir...:(

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
yok ya tel garantili belgesi felan war. babam bi ykınından almıştı babamda oraya wermiş telefonu yamuk yapma imkanı yok bizim köylü :D:D
adamı köye sokmam yoksa

CanceR

CanceR

Üye
benim 6600 başına buna benzer olay
hoparlör patlamıştı telin götürdüm servise aldılar telefon geldi bu seferde şarja takınca şarj olmuyo die bi hata veriyodu ertesi gün yine götürdüm adamlar telefonu 7610 la değiştirdiler ;)

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
Sen ilk başta yanlış yapmışsın sen o anda direk telpa yetkili ye götürcektin.. Belkide adam servise gönderdi servis garantiden dolayı beleşe yaptı ama adam 40 lirayı cebine indirdi.

telefonu aldıktan sonraki sorunlarına gelince o sorunlar garanti dahilinde. Sen bu sefer direk servise götür hiç o telefoncuyu işe karıştırma;) ticarette millet babasını bile tanımaz köylüm diye güvendiğin adam seni kazıklamış bile olabilir.

hukukcu_75

Üye
arkadaşlar çoğu telefonda ekran çatlamaları garanti dışı kabul edilir sıfır hb cep bilgisayarının ekranında dahi bu yazdığımı bulabilirsiniz bu bakımdan garanti sözleşmesine bakmanı tavsiye ederim yada ara garanti yetkili servisini sor
diğer soruna gelince o işlemler ve hatalar servis sırasında olduğundan zaten para talep edemezler

Altun.

Altun.

Üye
    Konu Sahibi
ilgilenen herkese sonsuz teşkkürler arkadaşlar sağolun sizleri seviyprum

nightdragon35

nightdragon35

Üye
eywallah keşke daha fazlası gelseydi elimizden.rica ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt