Uygulama Badoo süpergüç hilesi %100

Sponsorlu Bağlantılar

babalo

Üye
    Konu Sahibi
Badoo süpergüç hilesi %100
Arkadaşlar badoo uygulamasında sınırlandırılmş yetkilere sahipiz bu yetkileri artırmak için süpergüç e sahip olmamız gerekiyor süpergüç ü aktifleştrmek içinde 4.89$ istiyor İşte bugün size bunu ucretsiz yapmayı anlatacağım. .. bunu belki daha önce yapan arkadaş larmz olmuştur ama ben hiç bir forum sitesinde gormedigim icin paylaşıyorum.

Oncelikle android işlemcili bir cihazın olması gerekiyor.

Google play store da bulunan Badoo premium uygulamasını ücretsiz olarak indirecegiz. .

Şimdi blackmart alpha programını indirelim.

telefonumza kurduktan sonra blackmart alpha programında sağ üst köşede bulunan arama butonuna basarak badoo prrmium uygulamasnı ücretsiz indirelim...

inen uygulamayı kuralim ve telefonumuzdan badoo ya giriş yapalım artık süpergüçler açık (artik elefondan veya pc den giriş de yapsanız süpergüçlerniz kalıcı )

cenga_istanbul

cenga_istanbul

Üye
Merhaba black Markt uygulamasını indirdim ordan badoo premium uygulamasini indirdim ve programı açtım. Fakat hiçbir süper güç yuklemesi falan yok. Beni begenenlere bakmak için tikladigimda benden süper süper güç obeneligi istiyor.
Merhaba black Markt uygulamasını indirdim ordan badoo premium uygulamasini indirdim ve programı açtım. Fakat hiçbir süper güç yuklemesi falan yok. Beni begenenlere bakmak için tikladigimda benden süper süper güç obeneligi istiyor.

Üst Alt